2777
2789
عنوان

بچه ها چه ریملی دارین که مثل اسنس صورتی باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 19 پست
چجوری بفهمم اصله؟

نگا از همه روش میتونن مشخص کنند اصله ولی فقط از یه چیزی نمیشه باید نگا کنی بورسش رنگ صورتی بنفش باشه اینو از همه دقت کن بقیش هم بزنی تو گوگل میاره ولی همشو میتونن کاری کنن که اصل باشه ولی همین بورسش فقط نمیتونن

خدایا شکرت بابت همه چی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگا از همه روش میتونن مشخص کنند اصله ولی فقط از یه چیزی نمیشه باید نگا کنی بورسش رنگ صورتی بنفش باشه ...

مرسی عزیزم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
اسنس خوبه؟ من تا حالا ریمل خوب نخریدم لطفا هر کی ریمل خوب میشناسه معرفی کنه با قیمت

اسنس صورتی چندییییین ساله استفاده میکنم محشره ۲۱۵ قیمتشه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟