2777
2789

من قبلا راجب این موضوع خیلی تاپیک زدم و سوال پرسیدم.

دوستی که پنج ساله میشناسمش ازم خواستگاری کرد و منم جواب رد دادم

بعد از کلی سریش شدن بالاخره جواب مثبت دادم و همه چیز خوب بود

اما یهو بعد چند هفته عین یه غریبه شد باهام. نه پیام میداد نه جواب منو درست و حسابی میداد.

حضوری هم تو محیط کار هم رو میدیدیم بازم عین غریبه بود و اصلا حرف نمیزد.

نمیدونم چرا اینجوری کرد یهو😢😢

اخه من که مسخره‌ش نیستم.

موقعیت خوبی داره. شغلش خوبه مهندسه و پدرش هم ادم پولداریه.

کلا به خاطر پولدار بودنشون خیلی اعتماد به نفس بالایی داشت و من نگران همین اعتماد به نفس و اخلاق دم دمی مزاج و مودیش بودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب ازشون بپرس مشکل چیه که مثل سابق نیستی،تا تکلیف خودتو بدونی

اخه نمیخوام فکر کنه من خیلی واسم مهمه و الان که داره بی محلی میکنه من ناراحتم

(هرچند دارم اتیش میگیرم😂😂)

اخه نمیخوام فکر کنه من خیلی واسم مهمه و الان که داره بی محلی میکنه من ناراحتم (هرچند دارم اتیش میگی ...

آخه اینجوری هم شما موندین تو بلاتکلیفی

هر کجا باشم غمت هست....

ینگین بشین شاید دم عید کارش سنکینه فشار روشه شاید از طرف خانواده چیزی شده امیدشو از دست داده هزارتا چیز صبور باش اکه اومد جلو یه ذره کش بده برو مشاوره بعد جواب بده چون ممکنه اخلاق واقعیش همین باشه الان تصمیم بهتری می تونی بگیری

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خب تو چرا این همه ناز کردی براش  حتما میخواد تلافی کنه دیگه

خب ناز چی من میگفتم نمیخوام باهات ازدواج کنم دوست ندارم

بالاخره تونست راضیم کنه

اخه تلافی چیه؟

مگه بچه بازیه