2777
2789
عنوان

چربی پوست خیلی زیادد

148 بازدید | 10 پست

مشکل هورمونی عه؟یا سن بلوغ؟دیزوز حموم بوده حالا دست میزنم صورتش کلا چربه چربه میدونید دلیلش چیه و با چی اوکی میشه؟اص اوضاع خیلی خرابه۱۳سالشه خواهشاً بگین چ کار کنم درست شههههههههه خواهش میکننمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم اینجوریم.سعی کن به صورتش صابون نزنی و بعد حموم با فیس واش بشوره.دوروز یبارم میرم حموم من ولی بازم موهام چرب میشه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
وای منم اینجوریم.سعی کن به صورتش صابون نزنی و بعد حموم با فیس واش بشوره.دوروز یبارم میرم حموم من ولی ...

اره همیشه با فیس واش میشوره صورتشو اما نیم ساعت بعد دوباره چرب میشه دیگ داره منو این وسط روانی میکنه

تاثیر نداره اصن 

عیبی نداره بخاطر سنشه

فک کنم تو بیشتر از خودش حساس شدیا😂

حالا نگرانی ی دکتر پوست برو حتما چیزی برای کمتر شدنش هست

خدا همیشه همینجوری برای هم نگه تون داره♥️♥️♥️

اره همیشه با فیس واش میشوره صورتشو اما نیم ساعت بعد دوباره چرب میشه دیگ داره منو این وسط روانی میکنه

عزیرم من فیس واش برا پوست چرب گرفتم خیلی خوب شده پوستم.برا پوست چرب بگیر حتما

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم