2777
2789
عنوان

استخدامی آموزش و پرورش

442 بازدید | 35 پست

کسی هست اینجا؟ 

من نمیدونم چجوری بخونم

هرچی میخونم یا یادم میره یا تستا رو اشتباه میزنم

نمیدونم چیکار کنم 😭😭

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

دیگه اخرهفته بعد امتحانه، خلاصه بخون وتست

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شرکت کردم ولی تو مغازه کار میکنم اصلا وقت نمیکنم بخونم باز خوبه تو میخونی 

منم بچه کوچیک دارم 

سعی میکنم ولی نمیشه

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

دیگه اخرهفته بعد امتحانه، خلاصه بخون وتست

نه هنرآموزی شرکت کردم

منم شرکت کردم ولی تو مغازه کار میکنم اصلا وقت نمیکنم بخونم باز خوبه تو میخونی 

جزوه گرفتی؟ 

😂 بچه امتیاز داره غصه نخور 

اگه کتبی قبول بشم 

کتبی حد نصاب نیارم چه فایده داره 

مغزم سنگین شده از زور استرس 

اگه کتبی قبول بشم  کتبی حد نصاب نیارم چه فایده داره  مغزم سنگین شده از زور استرس

واای منم میگم همون حد نصاب و نمیارم ولی استرس نداشته باش هر چی خدا بخواد هر چی قسمتت باشه 

من نمیدونم چرا اینجوریم از اول زندگیم تا همین الان سر هیچ آزمونی استرس نداشتم 

نه تو یه کانال تو تلگرام عضوم آزمون های استخدامی توش میزاره منابع و خلاصه و تست ولی کیه که بخونه&nbs ...

میشه لینکشو بفرستی 

والا من همرزمان و طرح کلی اندیشه خوندم، اصل منابعم خوندم ولی هرچی تست میزنم اشتباهه😑😑😑

واای منم میگم همون حد نصاب و نمیارم ولی استرس نداشته باش هر چی خدا بخواد هر چی قسمتت باشه  من ...

بذار عوض من 

روزی نیس استرس یه چیزیو نداشته باشم

یعنی سر این آزمون من هر لحظه یه بحران میتراشم برا خودم

بذار عوض من  روزی نیس استرس یه چیزیو نداشته باشم یعنی سر این آزمون من هر لحظه یه بحران میتراش ...

اصلا بهش فکر نکن تلاش خودتو بکن که بعدش نگی کوتاهی کردم ان‌شاءالله قبول میشی اگرم نشدی بهش فکر نکن