2777
2789

چیه تا اسم مشروب میاد میشه گناه کبیره؟ باشه فهمیدیم شما خداشناسی و مومنی اما فهمیدیم هم که انسان نیستید چون اگر خداشناسی بهتره بدونی عیسی به دینش موسی به دینش شاید شاید من کافر باشم اینقد از گناهش نگید لطفا میدونیم همه درست کاریم فقط مشروب شده گناه مون کم دروغ میگیم کم حق الناس میکنیم کم پشت سردیگران حرف میزنیم کم اختلاص میشه فقط مشروب گناه کبیره است کل دنیا گناه کارن جز شما ایرانی ها جنبه هیچی ندارن حتی یک درد دل ساده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان میگن موسی و عیسی دینشون یکیه..🤦‍♀️

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

مشروب جز تاپیکای ممنوع سایته ربطی به جنبه و ایرانی و ....نداره

حالا گناهش اگه برات مهم نیست ولی واقعا مشروب ضرر داره مغز‌رو از کار میندازه باور کن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

منطقی بود👌🏽👌🏽👌🏽

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
منطقی بود👌🏽👌🏽👌🏽

منطقی نبود یاد گرفتیم بخاطر اختلاس و گناه یه عدا دیگه رو کلام خدا سرپوش بزاریم

بابا جان اونی ک گفته حرامه آخوند نیس خود خداست

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

امضام رو بخونن و عمل کنن درست میشه

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا
منطقی نبود یاد گرفتیم بخاطر اختلاس و گناه یه عدا دیگه رو کلام خدا سرپوش بزاریم بابا جان اونی ک گفته ...

به شما هیچ ربطی نداره که دخالت کنی 

کلام خداهم قبول داری نگهدار واس خودت 

چیکا بنده خدا داری 

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
به شما هیچ ربطی نداره که دخالت کنی  کلام خداهم قبول داری نگهدار واس خودت  چیکا بنده خدا ...

سایت عمومیه حق دخالت دارن شما حق نداری به من دستور بدی

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

درضمن کاشف الکل زکریای رازی بوده خیلی سال بعد از اسلام چجوری کلام خداست 

سایت عمومیه حق دخالت دارن شما حق نداری به من دستور بدی

حق داری کلا همینید قشنگ مشخش شد از کدوم دسته هایی

کج فهم.