2777
2789
عنوان

عشقم خبر ازدواجش وشنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 37 پست
خیلی سخته ها ،ولی میگذره ،منم برام پیش اومده  ی روزی میگی خدارو شکر ک باهاش ازدواج نکردم الان ...

ممنون عزیزم از همدلیت،شما عاشقش بودی؟  من دیوانه‌وار میخواستمش پای تمام بدبختیاش بودم حتی هنوزم منتظر برگشتش بودم تا اینکه خبر عقدش روشنیدم هم خودش آشناس هم‌خانمش اقوام ما میشه  خیلی حال بدی دارم چند وقت شد از یادت رفت؟

ممنون عزیزم از همدلیت،شما عاشقش بودی؟  من دیوانه‌وار میخواستمش پای تمام بدبختیاش بودم حتی هنوزم ...

من فک میکردم عشقه ولی الان میگم ی وابستگی سمی بود،منم شب خاستگاری ک اومدن کات کردیم ی ماه بعد اومد و....ی سال بعدش اومد و حرف زدیم و گلگی و...ی هفته بعدشم عقد کرد و تموم شد 

خییییلی سخته ها ولی خب چیکار میشه کرد،اینم ک میبینش و اقوامه هم بده هم خوب،خوبیش اینه باعث میشه هی بخوای قوی تر شی و نادیدش بگیری

اگه دونستی مشاور برو،من خودم تو یوتیوب و اینستا و اپارات کلی کلیپ درمرود جدایی و رابطه سمی و ...دیدم ک خیلی خوبن 

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک میکردم عشقه ولی الان میگم ی وابستگی سمی بود،منم شب خاستگاری ک اومدن کات کردیم ی ماه بعد اومد و ...

آره هم‌میگم‌خوبه که اقوام میتونم‌تو‌مناسبتا ببینمش دختر خاله مامانم گرفته فکر کن یه پسر که هیچ نسبت فامیلی باهاش نداشت ازقضا اومد شد اقوام من  میدونی از چی می‌سوزم از زن گرفتنش ناراحت نیستم  چون بلاخره یه روزی ازدواج میکرد از این ناراحتم که اون حسای خوبی که به من میداد وقتی حالم بد بود قشمگ‌قلق من وبلد بود چجوری خوبم کنه الان اون احساسات رو برای یکی دیگه خرج می‌کنه 

آره هم‌میگم‌خوبه که اقوام میتونم‌تو‌مناسبتا ببینمش دختر خاله مامانم گرفته فکر کن یه پسر که هیچ نسبت ...

اون قسمت اخر حرفات اره هست حتی باهشا میخوابه ،میره بیرون،میره مهمونی،خواهر هنوز اول راهی🤣حالا کلی مونده گریه کنی،همش مرور خاطره کنی،عصبی شی،دلتنگ شی،و...

ولی نترس تموم میشه

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

اون قسمت اخر حرفات اره هست حتی باهشا میخوابه ،میره بیرون،میره مهمونی،خواهر هنوز اول راهی🤣حالا کلی م ...

خیلی دردناک‌کاش زودتر از خاطرم بره بیرون نفسم بالا نمیاد😥

خیلی دردناک‌کاش زودتر از خاطرم بره بیرون نفسم بالا نمیاد😥

من بالشتو میذاشتم جلو دهنم جیغ میزدم،توام خودتو خالی کن

من بالشتو میذاشتم جلو دهنم جیغ میزدم،توام خودتو خالی کن

تازه دیشب شنیدم اصلا نمیتونم عکس العمل نشون بدم وقتی کات کردیم من یکماه سکوت کردم انگار باورم نمیشد همش میگفتم دوباره آشتی میکنیم بعد یکماه دیدم نه تموم شدواقعا نیومد سراغم تازه متوجه شدم وزجه هام‌شروع شد الانم فقط ساکتم

بین غصه به این پست خیلی خندیدم مرسی واقعا اگر میشه بهم کمک کن توی ویرایش چجوری باید بزنم اکانت واگذا ...

منم نمی‌دونم عزیزم چجوری باید ویرایش کنی،از  نی نی یار شب بپرس بهت میگن