2777
2789
عنوان

اقدامی های 1402 با علائم بارداری

6555 بازدید | 89 پست

سلام دوستان من ماه دوم اقدامم و ماه پیش جلو انداختم این ماه 8روز مونده ب پری و زیر دل درد و رون پام درد میکنه یعنی چی میتونه باشه..پری یا بی بی😢

من ب معجزه ایمان دارم..ب زودی مامان میشم ب خودم قول میدم😍

سلام من ۱۴ماهه اقدامم این ماهم نشد،۱۳ موعدمه ولی دوروزه لکه بینی دارم و دل درد ومطمئنم که پریود میشم قرار شده این ماه برم واسه عکس رنگی😭😭😭خیلی میترسم

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
سلام من ۱۴ماهه اقدامم این ماهم نشد،۱۳ موعدمه ولی دوروزه لکه بینی دارم و دل درد ومطمئنم که پریود میشم ...

سلام گلم خب این همه باردار نشدی چرا زودتر نرفتی...و اینکه من با بیهوشی رفتم چون دهانه رحمم ب شدت تنگ بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم خب این همه باردار نشدی چرا زودتر نرفتی...و اینکه من با بیهوشی رفتم چون دهانه رحمم ب شدت تنگ ...

نمیدونم دکتر احمقم دست دست کرد خب آخه البته شوهرمم مشکل داشت اول اونو درمان کردیم حالامن😞

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

سلام منم ۸ماهه اقدام

هر ماه کلی علائم دارم آخرشم پری میاد 

حتی ماه قبل بیبی چکام هاله مینداختن ولی باز پریود شدم

این ماه هم برعکس ماه های قبل از بعد تموم شدن پریودی همش کمردرد دارم و روز ۱۵ سیکلم خونابه و لکه داشتم

ولی دیگه یاد گرفتم به این علائم توجه نکنم آخرش میخوره تو ذوقت😭😭😭

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

نمیدونم دکتر احمقم دست دست کرد خب آخه البته شوهرمم مشکل داشت اول اونو درمان کردیم حالامن😞

غصه نخور معجزه وجود داره

سلام منم ۸ماهه اقدام هر ماه کلی علائم دارم آخرشم پری میاد  حتی ماه قبل بیبی چکام هاله مینداخت ...

بیا ب خودمون انرژی بدیم...اول ک زیر یکسال اقدام و باردارنشدن هنوز طبیعیه جونم..دوم علامتارو ول کنیم

و اینکه ی روز ب ای روزای سخت میخندیم😍خواهرجون خبر خوب در راهه

بیا ب خودمون انرژی بدیم...اول ک زیر یکسال اقدام و باردارنشدن هنوز طبیعیه جونم..دوم علامتارو ول کنیم ...

انشالله 

من سونو و آزمایش هم دادم مشکل خاصی ندارم اگر این ماه نشم ماه دیگه لتروزول و کلومیفن میخورم

من الان ۱سال و ۸ ماه عروسی کردم ی سال اول دانشگاه بودم بعد از تابستون اقدام کردم ولی نمیدونم چرا نمیگیره 😐

بخدا ماه قبلی اینقد امیدوار بودم خوشحال بودم بیبی چکم کامل هاله صورتی انداخت ولی پریود شدم افسردگی گرفتم همش فکر میکردم باردارم😐😂

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

انشالله  من سونو و آزمایش هم دادم مشکل خاصی ندارم اگر این ماه نشم ماه دیگه لتروزول و کلو ...

خب ی عکس رنگی بگیر نکنه لوله ها بسته هس

خب ی عکس رنگی بگیر نکنه لوله ها بسته هس

این ماه نشم بعد از دوباره میرم دکتر 

منم اقدام بودم ۷ روز دیگه مونده تا موعدم از دیروز سینه هام حساس شدن درد گرفتن شدید  زیر دلمم درد میکنه رو شکمم نمیتونم بخوابم فک کنم  پریود بشم😔

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

منم اقدام بودم ۷ روز دیگه مونده تا موعدم از دیروز سینه هام حساس شدن درد گرفتن شدید  زیر دلمم در ...

منم همین علائمو داشتم ک تست زدم صب تا الان سه تا زدم مثبت

اما هنوز تا موعد مونده نمدونم چ کنم

منم همین علائمو داشتم ک تست زدم صب تا الان سه تا زدم مثبت اما هنوز تا موعد مونده نمدونم چ کنم

عزیزممم مبارکه😍

خب معلومه مثبته حتما لقاح زود صورت گرفته

بزار بشه موعدت بعد برو آزمایش که مطمئن تر باشه 

عزیزممم مبارکه😍 خب معلومه مثبته حتما لقاح زود صورت گرفته بزار بشه موعدت بعد برو آزمایش که مطمئن ت ...

طاقت نیاوردم رفتم. ازمایشم دادم با بتای پایین ولی مثبت