2777
2789
عنوان

شمام اینجوری هستین باشوهراتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعا اینطوری نیستین خوشبحالت.رمز موفقیتتو ب بقیه هم بگو

نه واقعا اینطوری نیستیم که مثلا ماهی یک بار دعوامون بشه، البته اوایل ازدواجمون چرا سر چیزای خیلی پیش پا افتاده از دست هم ناراحت می شدیم و دلخوری پیش میومد البته همون موقع هم صدامون رو هم بالا نمی رفت و حرمتی شکسته نمیشد، ولی الان نه انگار یاد گرفتیم که وقتی از دست هم ناراحتیم اولش سکوت کنیم بعد در موردش حرف بزنیم نمیذاریم این ناراحتی طولانی بشه و بینمون فاصله بیفته

شب جدا بودین؟

نه بابا جدا براچی؟رفتیم مهمونیواومدیم .یه حرفی زد والا من اصلا قصدم این نبود ک طرفه خانوادمو بگیرم یه حرفی زدم بدبرداشت کرد دلخورشد گفت تو هیچوقت اونارو ول نمیکنی اونارو بیشتراز من دوس داری تهش هرچی قسم و آیه ک نبخدا اینجوری نیس بعد یه حرف اشتباهی زدم بحث ازدواج قبلیم بازشد😑

منوهمسرمو نی نیمون
نه واقعا اینطوری نیستیم که مثلا ماهی یک بار دعوامون بشه، البته اوایل ازدواجمون چرا سر چیزای خیلی پیش ...

چندساله ازدواج کردین؟ما یکساله

منوهمسرمو نی نیمون
چندساله ازدواج کردین؟ما یکساله

اوائل ازدواج طبیعیه عزیزم هنوز اخلاقای هم دستتون نیومده ما هم همین طور بودیم اوایلش ولی یه چیزی هیچ وقت حرمت همدیگه رو نشکنید، احترام همدیگه رو تو بحرانی ترین شرایط حفظ کنید که اگه حرمتا شکست روتون به هم باز میشه و اون رابطه درست شدنش خیلی سخت میشه، ما ۱۳ ساله ازدواج کردیم

اوائل ازدواج طبیعیه عزیزم هنوز اخلاقای هم دستتون نیومده ما هم همین طور بودیم اوایلش ولی یه چیزی هیچ ...

من که هیچوقت حرف بدی نمیزنم ولی اون وقتی عصبی میشه شده ک حرف بد زده

منوهمسرمو نی نیمون
باهاش حرف بزن با آرامش و منطق، باید متوجهش کنی همین حرفا یه رابطه سالمو نابود میکنه

همیشه ب خوبی بش میگم هربارم میگه اره درست میگی

منوهمسرمو نی نیمون