2777
2789
عنوان

علت کمبود محبت من چیه آخه دوست دارم یکی ..

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتش کم بودن ارتباط ما با امام زمان هست.

ایشون جامع تمام خوبی ها هستند.

اگه محبت ایشون رو بچشیم دیگه به محبت هیچ کس احتیاج نداریم.به زبان دیگه اینکه گدای عاطفه هیچ کس نمیشیم.

فداشون بشم❤️

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

نه

بخاطر همینه ک دوست داشتن کسی رو هم باور نمیکنی چون فکر میکنی دوست داشتنی نیستی اول سعی کن خودتو بیشتر بشناسی  هر جوری که هست قبولش کنی و دوستش داشته باشی اونوقت این حستم از بین میره 

بخاطر همینه ک دوست داشتن کسی رو هم باور نمیکنی چون فکر میکنی دوست داشتنی نیستی اول سعی کن خودتو بیشت ...

باورتون میشه من بلد نیستم ،چجوری خودنو دوست داشته باشم؟

میدونم و زیاد هم شنیدم که باید خودمون رو دوست داشته باشیم اما بلد نیستم

حتی از خودم بدم میاد میگم بلد نیستی زندگی کنی و همش تحقیرش میکنم

چرا از روانشناس کمک نمی‌گیری خیلی میتونه کمکت کنه یا اگر شرایطشو نداری کتابای روانشناسی هم خیلی میتونن کمکت کنن اهل مطالعه هستی؟

خب پس سعی کن نزدیک بشی حتی اگر همه دنیا دوست نداشته باشن اما خدا دوست داره و حس خیلی قشنگ و عجیبیه 

معنی عشق و تازه میفهمی ...

نماز و روزه کافی نیست باید بخاطرش از لذت گناه بزنی ...

اون لحظه ای که خیلییییی دلت میخواد حرفتو بزنی یا غیبت کنی یا جواب تیکه هارو بدی اگر بخاطرش سکوت کنی یواش یواش این عشق پیدا میشه 🌱

علتش کم بودن ارتباط ما با امام زمان هست. ایشون جامع تمام خوبی ها هستند. اگه محبت ایشون رو بچشیم دی ...

اره دقیقا

چندماهه که با امام زمان ارتباط قلبیم بیشتر شده دیگه بی مهری بقیه اصلا مثل قبل واسم مهم نیست وفقط میخوام اقا دوسم داشته باشه