یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ببین عزیزم من نصف آسنترا میخورم ولی الان یه کم دیگه میخوابم تا ۲عصر متاسفانه😑اول برو پیش متخصص دیگه ...
نه بابا داغونم بدترم کرده من بعد زایمان دومم به این وضع افتادم به محض اینکه از اتاق عمل اومدم تا ۱۰ شبانه روز بیدار بودم و عذاب کشیدم بعد هم رفتم دکتر و قرص و فریوتراپی واینا....کلی دکتر رفتم اما نتیجه نگرفتم نمیدونم چه بلایی به سرم اومد
ب فکر دخترت باششششششششش.دوستم ۲۶سالشه چون مادرش خودکشی کرد وقتی بچه بود کلی اذیت شد ۱۶سالگی ازدواج کرد و خاااااانواده ی شوهر مسخرش میکردن ک مادرت خودکشی کرد و..... ی سال هم قهر بود خونه پدرش.آخرشم برگشت ب زندگیش .......لطفا توام برگرد ب زندگیت
ب قدری گیج و خوابالوت میکنه ک ممکنه کارایی کنی ک بعدش یادت نیاد حتی وسط خونه جلو بقیه بکشی پایین پی پی کنی چون فکر میکنی رسیدی ب دستشویی و اینکه مصرف همزمان مقدار زیاد قرص هورموناتو بهم میریزه