2777
2789
فكر كنم هر ده دقيقه بود خوب برا سالاد دستكش دستت كن 

برای غذا درست کردن مگه دستکش دستتون نمیکنین ما اگه دستمونو نکنیم کسی غذارو نمیخوره میگه من ندیدم دستتو تمیز بشوری بعضیا خیلی حساسن

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
روانشناس مراجعه كن عزيزم طبيعي نيست خواهرانه ميگم  تازه مادر بشي بايد دست بزني عن يك نفر ديگه ...

اتفاقا بنظرم اوناییکه دست میزنن به عنشون روان شناس میخوان والا 😂اخه چطورییی  تصورشم وحشتناکه.

منم میزنما ولی تومهمونی مثلا   ولی نمیزادم هردوز دستم بهش بخوره

بچمم بزرگ بشه اره دست نمیزنم  میکروبه خب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که آب با فشار زیاد میگیرم بعدم دستمال میکشم

دستمو نمیزنم به اونجا چون حس خیلی بدی میگیرم

حالا هرکی هرجور میشوره بشوره دیگه

مهم تمیز شدنشه،آب و دست وسیلس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

هرچنددقیقه پوست ضدعفونی میشه 🙄🙄🙄🙄اینو ازکدوم منبع علمی دراوردی

کتاب دینی دوم دبیرستان

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

برای غذا درست کردن مگه دستکش دستتون نمیکنین ما اگه دستمونو نکنیم کسی غذارو نمیخوره میگه من ندیدم دست ...

برا خانواده خودم نه چون مرتب دستم رو ميشورم انرژي دست مهم هست با عشق غذا رو درست ميكني تا حالا كي از دست پخت مادرش مسموم شده

رعايت نكات بهداشتي تو اشپزي اينه شستشوي دست و شستشوي ظروف و شدعفوني سبزيجات با نمك و سركه 

دستكش پلاستيكي كه بياري باعث ميشه هورمونهاي خانواده بهم بريزه تا ميتونيد پلاستيك حذف كنيد از خونه ها

اره  فهمیدم لامصب اینکه چندش تره هی عن رو از نایلون بمالی ب باسن از باسن ب اون بعدشم سطل زباله ...

بابا پی پی آدمیزاد خشکه

اونقدرا نمیچسبه به جایی😂😂

مگر اسهال شده باشه

اتفاقا بنظرم اوناییکه دست میزنن به عنشون روان شناس میخوان والا 😂اخه چطورییی  تصورشم وحشتناکه. ...

عزيزم اصولا تو جامعه كسي كه متفاوت هست بايد بره مشكل رو ريشه يابي كنه شما يك رفتار متفاوت داري به عنوان دوست بهت گفتم خود داني و خواهشا تا برطرف نكردي بچه دار نشو

بابا پی پی آدمیزاد خشکه اونقدرا نمیچسبه به جایی😂😂 مگر اسهال شده باشه

حالا عزیزم شما با چه روش میشوری😂

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

حالا عزیزم شما با چه روش میشوری😂

من با فشار شدید آب و بعدشم دستمال میکشم تا مطمئن شم پاکه😂

پاک میشه تضمینی

خب برا سرویس موافق دسکش نیستی چرا ولی براسالاد موافقی چطوریاس خخ

چون دستكشي كه به سالاد بخوره بره داخل زباله مشكل نداره جاي مدفوع مشخصه فاضلاب بعد دست با شستن تميز ميشه ولي دستكش پلاستيكي 

شما همين فردا يك مشاوره انلاين بگير خودت متوجه ميشي در مورد رفتارت