2777
2789
عنوان

بیشعور احمق کیو میتونی پیدا کنی اندازه من دوست داشته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 24 پست
ن کسیو ندارم راجبش باهاش درد و دل کنم فقط این جا رو دارم 

❤️

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

دچار عشق یک طرفه شدم دارم خفه میشم

منم شدم و بودم و پنج ماهه تموم شد... زودتر تمومش کن خیلی دردناک میشه آخرش خیلییییی وابسته بشی اذیت میشی خیلیییییی رابطه سمی این عشق یک طرفه

بی چشمداشت حراج محبت کنیم که همه ما خاطره ایم‌❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شدم و بودم و پنج ماهه تموم شد... زودتر تمومش کن خیلی دردناک میشه آخرش خیلییییی وابسته بشی اذیت م ...

رابطه ای اصن باهاش ندارم اکن نمیدونه ک دوسش دارم من بالای ۸‌ماهه میخوامش ولی تو این یک ماه خواب شبمم گرفته شده 

رابطه ای اصن باهاش ندارم اکن نمیدونه ک دوسش دارم من بالای ۸‌ماهه میخوامش ولی تو این یک ماه خواب شبمم ...

تمومش کن رو خودت عزت نفست کار کن دوست داشتن 

خودت این نیازمندی ما ها از سر دوست نداشتن خودمونه 

حالمون با خودمون خوب نیست همین باعث میشه نیازمند یکی باشیم عشق رو درون خودت اول پیدا کن حال درونی تو خوب کن بعد عشق خودش میاد لازم نیست دنبالش 

باشی آدم هارو جذب می کنی

بی چشمداشت حراج محبت کنیم که همه ما خاطره ایم‌❤
چیشده است 

وای اینجاهم هستی🤣🤣🤣

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
خدا ب دلت آرامش بده

الان دیگه پیش خودم میگم اون خوشبخت بشه اون خوشحال باشه . من نمی تونم شاید هیچ وقت شرایط ی رابطه خوب دیگه برام پیش نیاد. ازش هیچ کینه و توقعی ندارم . همیشه آدما نباید برسن ی دردی باید بمونه ته دل ادم بشه واسش محرک واسه ادامه دادن.🙃