همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
معمولا دخترا ۱۲،۱۳ سالگی عادت ماهیانه میشن همون موقع ها بهش بگی بهتره ولی اگه فکر میکنی دخترتون زودتر میشه، خب زودتر اینا رو بهش بگو
بیشتر ببینید بیصبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم. ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ ) "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بیاعصابی یا بیحوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."
من دخترم ۶،۷سالش بود نوار بهداشتیمو دید کنجکاو شد پرسید بهش گفتم همه ی خانوما برای اینکه درآینده میخان بچه دار بشن باید رحم یا دلشون تمیز باشه بخاطر همین هرماه ۷روز خون کثیف کم کم میریزه بیرون توی نوار بهداشتی،البته دختر من خیلی دختر باهوشیه کامل توجیح شد الان ده سالشه واسش عادیه واسه اینکه داره کم کم میره توی بلوغ چندباری از حس های خوب و مفید بودنه پریودی واسه خانوما بهش گفتم تا وقتی خودش شد بدش نیاد
هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮