2777
2789
عنوان

سفیدی روی لوزه

1303 بازدید | 20 پست

سلام من یک ماه پیش سرمای  بدی خوردم رعایت نکردم لوزه هام اخر بیماریم ورم کرد و سفید سفید زد درد داشت بعد مصرف انتی بیوتیک خوب شدم ولی این سفیدی  ها کمرنگ شده ی مدل خاصی شده رگه رگه ی خونی شده لوزم شده تاحالا تجربه داشته باشید البته من کلا لوزه هام حفره زیاد داره و بهم گفتن بهتره عمل شه ولی الان خیلی نگرانم مطئنم سنگ لوزه هم نیست 

لوزه هات در اصطلاح کرپ دارن و مستعد تشکیل سنگ لوزه هستن با چوب بستی میتونی فشارشون بدی دربیاد و درمانش هم جراحیه که لوزه ها زو کلا خارج کنن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام عمل کنم خیلی درد داره ؟

من انجام ندادم تو نت دیدم با لیزر میگن راحت تره ولی خوب بیشتریا همچنان با روش قدیمی جراحی میکنن در اون صورتم شما بی هوشی و متوجه نمیشی بعدشم مسکن میگیری نگران نباش

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من فکر کردم خودممم پیام زدم 

یک ماه پیش ی تب خفیف ی روزه و گلو درد لوزه . ولی خفیف

نگم یه ده روزیه بیچاره شدم دوباره تب برگشت یک روز و لوزه هام انگار دو تا قالب پنیر روش گذاشتی . بعد هم پر رگ خونی و خلط خونی

مردم از گلو درد . الانم اب دهنم فرو میدم درد میخواد بکشتم . چهر دکتر رفتم در عرص این ده روز

همیشه خوش لباس باش . 
منم دارم سنگ لوزه ست

اخه اصلا شبیه سنگ لوزه نیست سفت نیست ک بشه در بیاد روشم با گوش پاک کن کشیدم ولی هیچی نیست انگار چرکه ولی خب من مشکلی ندارم ن درد ن سوزش هیچی خوب خوبم 

من فکر کردم خودممم پیام زدم  یک ماه پیش ی تب خفیف ی روزه و گلو درد لوزه . ولی خفیف نگم یه ده ...

اخه من الان مشکلی ندارم خوب شدم ولی هنوز حالت پنیری رو داره برای شما رفته یا هستش من ی ماهه گذشته از بیماریم 

من انجام ندادم تو نت دیدم با لیزر میگن راحت تره ولی خوب بیشتریا همچنان با روش قدیمی جراحی میکنن در ا ...

ولی شنیدم خیلی درد بدی داره فرداش انگار زخمه تا ی ماه 

اخه من الان مشکلی ندارم خوب شدم ولی هنوز حالت پنیری رو داره برای شما رفته یا هستش من ی ماهه گذشته از ...

منم الان روز ۲۵ از روز اول هنوز هست . کمتر شده . من ی دوره ازیترو

ی دوره کواموسی کلاو خوردم .هنوزم اموکسی تموم نشده . سرم شست و شو ...

ازمایش  ebv  من دادم . شمام اگه خوب نشدی بدی بد نیست

همیشه خوش لباس باش . 
این سنگ لوزه نیست . الان ویروس گرفتی  منم شدم سنگم دارم  به قول دکتر ها لوزه هام اسفنجی ...

اخه الان یک ماهه چه ویروسیه ک این سفیدیا نرفته هیچ علائمیم ندارم 

ولی شنیدم خیلی درد بدی داره فرداش انگار زخمه تا ی ماه 

مسکن میدن نگران نباش