2777
2789
گوه خوردی بی تربیت

نی‌نی یارروتگ کن

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات 😅 فقط اونجاکه گفتی فحش زیدمیدم سخت نگیریه فوشه دیگ😂

ولی قوانین سفت و سخت اینجا دست و پامو بسته 

فکر میکردم مثل توییتر میشه اجداد ادمارو اورد جلو چشاشون ولی اینجا تعلیق میکنن

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
میشه  تگ کنی خودت عزیزم

من اسم جدید نی نی رروبلدنیستم😖😖

فرداتعلیق میشه خیالت راحت

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
من اسم جدید نی نی رروبلدنیستم😖😖 فرداتعلیق میشه خیالت راحت

🟪🟦🟨🟥🟧🟩    🟪🟦🟨🟥🟧🟩    🟪🟦🟨🟥🟧🟩

سلام

فقط اسم هاشون عوض شده.

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1   

نی نی یار شب              ⬅️ niniyar_2     

نی نی یار 3                  ⬅️ niniyar_3    

نی نی یار پنج               ⬅️ niniyar_5 

✅️ برای حذف تاپیک باید خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar_1 بفرستین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.