2777
2789
عنوان

راجبه حجاب سوال دارم مذهبیا لطفا بیان شاید بدونن جوابش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 52 پست

اگه توبه کردی خدا میبخشه جالب اینجاس گناهان رو هم تبدیل به حسنه میکنه به جاش تو نام اعمالت پاداش کار خوب مینویسه 

هیچ فقط استفغار بگو عکستم به کسی که دستشه بگو اگه دسترسی نداری نمیتونی به دلایلی بگی مشگلی نداره 

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فعلا تومرحله ی حجابم 🥹

قدم بزرگیه دست کم نگیر 

منو هم دعا کن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

کاش منم بتونم توبه کنم از گناهام

توبه میکنم چن روز انجام نمیدم

دوباره کاهل میشم

دوباره توبه میکنم انجام نمیدم فقط چن روز یا چن ساعت دوباره کاهل میشم

.واین پروسه هی ادامه داره خسته شدم دیکه

کاش بشه ب توبه هامون پایبند بشیم

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

من اصلا خودموقابل نمیدونم ،خیلی مسیر درپیش دارم امیدوارم خدا همه رو به راه راست هدایت کنه وعمری به م ...

دو بار بهم فرصت زندگی داده شد نمیدونم چرا باید باشم 

مسیرم عوض شده ولی انتخاب حجاب برام سخته 

کاری که شما کردی به منزله جابجا کردن کوه برای منه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
کاش منم بتونم توبه کنم از گناهام توبه میکنم چن روز انجام نمیدم دوباره کاهل میشم دوباره ت ...

من که فعلا دارم مسخره میشم چون دوستام وخانواده ی خودم غیر از مادرم بی حجابن

واقعیتش روم نمیشه اصلا 

اشکال نداره گناهش بگردن خودش اگه به نامحرم نشون بده یا خودش بخاد هی به عکست نگاه کنه

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن