2777
2789
عنوان

بچم سرش خورد جایی میشه بیاین

209 بازدید | 33 پست

سلام خانوما تروخدا اگه میدونین جواب بدین

من بچم هفت ماهشه امروز نشسته یود یهو از پهلو خورد زمین کنارشم میل پرده بود خاک تو سرم بشه که حواسم نبود برش دارم. سرش فک کنم خورده تیزی میل پرده من پیشش نبودم رفتم پوشکش بندازم از جیغش اومدم. دیدم پیشونیش بالا ابروش قرمز شده خیلی ترسیدم الانم دیدم کبود شده مثه یه خط😭😭😭 بخدا انقد گریه کردم مردم اخه میگن ضربه ب سر بده برا همین میترسم مثلا امشب بدون گریه خابید میگم نکنه چیزیش شده. بعد یسوالی میگن بالا بیاره بده. تا چند ساعت بعد ضربه نباید بالا بیاره؟ اخه دختر من رفلاکس داره همینجوریشم بالا میاره حالا امشب بالا اورد چار ساعت بعد ازون ک سرش خورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاش مهم نیست ناراحتم ک چقد محکم خورده جاش مونده بد نباشه

اگه خدایی نکرده اتفاقی میوفتاد گریه ش بند نمیومد.حتی تو خوابم گریه میکرد بعد بالا میورد

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
الان اینجوری نشد بعد از ظهر خورد زمین 

اوه پس هیچی.پسر من ده ماهش بود راه میرفت تو حیاط لیز خورد با پشت کله خورد زمین.هیچی نشد

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍