لطفا موقعی که حالت خوبه، از ته دل میخندی، با دوستات کافه نشستی، غذای موردعلاقتو میخوری، آهنگ مورد علاقت رو گوش میدی بهم پیام بده، ۱۲ شب به بعد که همه تنها میشن :)
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
گفتم روانشناسی ازت یه سوال بپرسم. اونم جواب ندادی. از دیشب منتظر بودم
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
ببخشید در خدمتم ببینید اون آقایی که گفتین یا شهامت ابراز علاقه ندارم یا اینکه بدون منظور به شما نگاه ...
من نگاهش اذیتم میکنه. کاربرای اینجا بهم گفتن بهش اخم کن که دیگه نگاه نکنه. این کار درسته؟ بهش اخم کنم؟
ببخشید در خدمتم ببینید اون آقایی که گفتین یا شهامت ابراز علاقه ندارم یا اینکه بدون منظور به شما نگاه ...
از کجا بفهمم کدومشه؟ توروخدا چند دقیقه وقت میزارید کامل راهنماییم کنید. فکرمو درگیر کرده