2777
2789
عنوان

تو شلوغی منو یاد کن...

113 بازدید | 20 پست

لطفا موقعی که حالت خوبه، از ته دل میخندی، با دوستات کافه نشستی، غذای موردعلاقتو میخوری، آهنگ مورد علاقت رو گوش میدی بهم پی‌ام بده، ۱۲ شب به بعد که همه تنها میشن :)

محمدرضا#  

شما واقعا روانشناسی؟

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

میتونم ازتون یه سوال بپرسم؟

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بله

استارتر

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
بله

گفتم روانشناسی ازت یه سوال بپرسم. اونم جواب ندادی. از دیشب منتظر بودم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
گفتم روانشناسی ازت یه سوال بپرسم. اونم جواب ندادی. از دیشب منتظر بودم

ببخشید در خدمتم ببینید اون آقایی که گفتین یا شهامت ابراز علاقه ندارم یا اینکه بدون منظور به شما نگاه میکنه

ببخشید در خدمتم ببینید اون آقایی که گفتین یا شهامت ابراز علاقه ندارم یا اینکه بدون منظور به شما نگاه ...

من نگاهش اذیتم میکنه. کاربرای اینجا بهم گفتن بهش اخم کن که دیگه نگاه نکنه. این کار درسته؟ بهش اخم کنم؟

ببخشید در خدمتم ببینید اون آقایی که گفتین یا شهامت ابراز علاقه ندارم یا اینکه بدون منظور به شما نگاه ...

از کجا بفهمم کدومشه؟ توروخدا چند دقیقه وقت میزارید کامل راهنماییم کنید. فکرمو درگیر کرده

از کجا بفهمم کدومشه؟ توروخدا چند دقیقه وقت میزارید کامل راهنماییم کنید. فکرمو درگیر کرده

اگر اذیتتون می‌کنه بدون رودربایستی بهش بگو و اگر علاقه ای داشته باشه همون لحظه واکنش نشون میده