2777
2789

شوهرم از همون اول هم خسیس بود و به خاطر اینکه شغل و درآمدی داشتم منو گرفت که خودم خرج و مخارجمو بدم البته بعد ازدواج اینو فهمیدم.بعد از چند سال  الان حامله شدم و متاسفانه الان یک سال هست که کارم رو از دست دادم. خیلی وقتای روز تهوع دارم و چیزی هم که هوس میکنم برام نمیخوره..اوایل که ویار میکردم میرفتم خونه مامانم میگفتم بعد دیدم بابام همش فحش به شوهرم میده که ویارونه  واسه زن حامله نمیگیره دیگه نرفتم اونجا دیدم تف سربالاست.حتی یه بار خواهرم یه جعبه رولت خامه ای خریده بود و اومده بود خونه مامانم اومدم دومین رولت  رو بخورم گفت پای اینا پول میدن مجانی نیست که دولپی میخوری البته نمیدونست حامله ام .الان دیگه تو این چند سال خونوادم فهمیدن آب از دستش نمیچکه مخصوصا تو یک سالی که درآمدی ندارم .

بهش میگم میوه بخر کاهو و هویج برام میخره...میگم دلم پیتزا میخواد خودشو میزنه به نشنیدن ..میگم موادش بخر خودم دست میکنم دوتا قلم اصلی رو نمیخوره که آخر سر هم نمیتونم درست کنم. همش هم بهم میگه هنوز سه ماهت نشده مثل خرس شدی کمتر بخور تا نه ماهی خیلی مونده. البته زیادی چاق شدم و چون قبلش دو محور قرص افسردگی میخوردم و سرحاملگی قطع کردم اشتهام بیشتر شد بجای اینکه کمتر بشه. شبا آروم آروم واسه خودم گریه میکنم .تو جیبم کمتر از ۵۰ هزارتومن هست ولی به روی مبارک نمیاره نه اینکه نداشته باشه....مطب دکتر هم میخوام برم در حد همون ویزیت و سونو بهم پول میده.

خاک برسر عنش 🤬🤬

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و همینطور خاک بر سر خواهر عتیقه ت بدتر از خواهر خیر ندیده من

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔