2777
2789
عربی چند نوع داریم عربی فصیح و عربی لهجه( عربی عراقی،عربی مصری و...) عربی برای خواندن کتاب یا م ...

عربی مکالمه ای میخام یاد بگیرم ک بتونم با عربا صحبت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عربی مکالمه ای میخام یاد بگیرم ک بتونم با عربا صحبت کنم

عربی فصیح بیشتر به کارت میاد 

مثل فارسی خودمون در نظر بگیر که همه یه زبان مشترک داریم(فعربی فصیح اونا مثل فارسی برای ماست) و بعضی اقوام زبان مخصوص به خودشون رو دارن مثلا کرد های ما کردی صحبت می کنن عراقی های اونا هم با لهجه عراقی صحبت می کنن.

مثل بعضی از اقوام که فارسی بلد نیستن ممکنه با یه عراقی عربی فصیح حرف بزنی نفهمه و فقط عربی عراقی بلد باشه

ولی فصیح فراگیر تره

در کل سخت نیست

الفبای که الفبای خودمونه چون کلمان هم‌خانواده داره هم راحت تر میشه کارت

فقط تلفظ حروف رو باید یادبگیری،کلمات رو باید حفظ کنی و افعال رو صرف کنی و اینا

عربی فصیح بیشتر به کارت میاد  مثل فارسی خودمون در نظر بگیر که همه یه زبان مشترک داریم(فعربی فص ...

عربی شما؟ 

اره باید کم کم حداقل قواعدشو یاد بگیرم بعد شروع کنم عربی فصیح رو یاد بگیرم

انا بخیر  تنها چیزی ک از مدرسه یاد گرفتم همین سلام احوال پرسیه

من عربم ولي تو مدرسه نميتوني ياد بگيري عربي خيلي كم بايد يه معلم عربي داشته باشي كه زبان هاي بقيه كشور هارو بلد باشع و به تو ياد بده 

من عربم ولي تو مدرسه نميتوني ياد بگيري عربي خيلي كم بايد يه معلم عربي داشته باشي كه زبان هاي بقيه كش ...

جدی عربی ؟ تو خونه همش عربی حرف میزنید یا فارسی هم حرف میزنید ؟ سخته عربی؟

خیلی خوشم میاد از زبان عربی  

یعنی نمیشه با فیلم آموزشی و اینا خودم یاد بگیرم؟ 

جدی عربی ؟ تو خونه همش عربی حرف میزنید یا فارسی هم حرف میزنید ؟ سخته عربی؟ خیلی خوشم میاد از زبان ع ...

آره عربم بله همش عربی حرف میزنیم حتی تو مدرسه هم همش عربی حرف میزنیم با معلم و بقیه کلا همش عربی ولی برم ماهشهر یا آبادان مجبورم فارسی حرف بزنم عربی که برام مثل آب نوشیدنه 

جدی عربی ؟ تو خونه همش عربی حرف میزنید یا فارسی هم حرف میزنید ؟ سخته عربی؟ خیلی خوشم میاد از زبان ع ...

میتونی ولی خیلی طول میکشه باید با یه شوهر عرب پیدا کنی دیگه اونوقت مجبور میشی عربی یاد بگیری یا کلاس عربی بری