2777
2789
عنوان

جاریم

1148 بازدید | 40 پست

همش تو جمع ک هستیم میگه برادر شوهرم خوشگل خوشتیپ همین الانم بره خواستگاری  بهش دختر میدن یا مثلا میگه تو لاغر و زشتش کردی البته شوهرم هرز گاهی اهل دود هس میگه نذار بکشه از قیافه انداختیش یا ی مدت چاق شده بود باز میگف به شوهرم زنت از عمد چاقت کرده کسی طرفت نیاد واقعا دیگه از دسش خسته شدم خودش سبزه قد کوتاه قشنگ نیس بخدا. شوهر ش قد بلنذ چشما سبز چهارشونه اصلا قابل مقایسه نیستن ولی نمیدونم چشه هر جی به شوهرم میگم تو ی چیزی به بگو اونم میخنده هیچی نمیگه بهش تعریف محض غلط ولی من واقعا با شوهرم به هم میایم خیلی خیلی خوشگل نیستم اما از نظر زیبایی چهره قدم اندام تحصیلات خانواده از چهار تا جاری سرم نمیدونم واقعا هدفش چیه عجیب رفته تو مخم اذیتم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

من باشم ایندفه میگم گوه خوریش به کسی نیومده

اییش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدف همونه ک اذیتت کنه 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
من باشم ایندفه میگم گوه خوریش به کسی نیومده اییش

یعنی واقعا اشکم در اومده یعنی چی هر بار میرم خونش میگه هدفش نمیفهمم اصلا جوابش نمیدم چون بزرگ‌تر از من فقط گفتم من اگه شوهرم خوشگل خودم بهش میام تو فکر خودت باش 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
یعنی واقعا اشکم در اومده یعنی چی هر بار میرم خونش میگه هدفش نمیفهمم اصلا جوابش نمیدم چون بزرگ‌تر از ...

واقعا این ادم انقد بی شخصیته که فقط باید نادیده بگیریش

ینی چی که میگه بهترین دختر براش میاد و فلان

بنظرم مقصر شوهرته که تاحالا تو پوزش نزده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری