همش تو جمع ک هستیم میگه برادر شوهرم خوشگل خوشتیپ همین الانم بره خواستگاری بهش دختر میدن یا مثلا میگه تو لاغر و زشتش کردی البته شوهرم هرز گاهی اهل دود هس میگه نذار بکشه از قیافه انداختیش یا ی مدت چاق شده بود باز میگف به شوهرم زنت از عمد چاقت کرده کسی طرفت نیاد واقعا دیگه از دسش خسته شدم خودش سبزه قد کوتاه قشنگ نیس بخدا. شوهر ش قد بلنذ چشما سبز چهارشونه اصلا قابل مقایسه نیستن ولی نمیدونم چشه هر جی به شوهرم میگم تو ی چیزی به بگو اونم میخنده هیچی نمیگه بهش تعریف محض غلط ولی من واقعا با شوهرم به هم میایم خیلی خیلی خوشگل نیستم اما از نظر زیبایی چهره قدم اندام تحصیلات خانواده از چهار تا جاری سرم نمیدونم واقعا هدفش چیه عجیب رفته تو مخم اذیتم
عزیزم شما نباید رو میدادی یکبار که گفت اخماتو توهم میکردی و قیافه میگرفتی و محترمانه جوابشو میدادی ح ...
بخدا بشوهرم جلوش گفتم چرا زنداداشت اینا رو میگه خوشم نمیاد فقط خندید جاریم میدونی به شوهرم حسودیش میشه از قدیم هم شوهرم چن باز باش دعوا کرده از عمد میخاد شوهرم تحریک کنه زندکی ما رو بهم بزنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا این ادم انقد بی شخصیته که فقط باید نادیده بگیریش ینی چی که میگه بهترین دختر براش میاد و فلان ...
شوهرم زن اولش جدا شده من همسر دوم هستم شوهرم میگه وقتی من با زن سابقم زن کی میکردم علنا بهم گف بیا دختر عموم طلاق گرفته بگیرم واست الانم با هی هندونه میزنه زیر بغل شوهرم تو خوشگلی خوشتیپی بخدا از این خبرا نیسمعمولیه فقط چشمش رنگیه صد باز گفتم مگه من زشتم ک شوهرم خوشگله صد بار گفتم هما تو کل فامیل ی عروس بگو از من بهتر سر تر باشه چی میگی بهش میگم تو خواب هم شوهرم زن مثل من نمیدید ولی از رو نمیره
بدبختی وقتی شوهرم نیس میگه حیف تو خانواده تو ک این دامادت عین سگ اخلاقشه کلی بد بیراه میگه آنوقت تو رو من میکوبه میخام آروم آروم باش رفت آمدم قط کنم بهتره انگارولی بخدا پرو میاد خونمون دو روز میمونه
ببین جاری جواب دندون شکن نمیخواد گاهی یه نشنیده گرفتن،قهوه ایش میکنه گاهی همون لحظه باید بشو ...
به این صراحت ک جوابش و ندادم ولی با خنده عین خودش گفتم ولی از رو نمیره ک پروعه نشنیده بی محلی هم کردم ازش دوری کردم ک زنگ زد چی شد قهری من تو دوس دارم دوس دارم بات رفت آمد کنم باز اومد و رفت ولی باز حرف مفت میزنه شوهرم باید جوابش بده ک لاله