2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 40 پست
عزیزم شما نباید رو میدادی یکبار که گفت اخماتو توهم میکردی و قیافه میگرفتی و محترمانه جوابشو میدادی ح ...

بخدا بشوهرم جلوش گفتم چرا زنداداشت اینا رو میگه خوشم نمیاد فقط خندید جاریم میدونی به شوهرم حسودیش میشه از قدیم هم شوهرم چن باز باش دعوا کرده از عمد میخاد شوهرم تحریک کنه زندکی ما رو بهم بزنه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم با برادراش رفت آمد میکنه البته به اون جاریم هم میگه گاهی ولی نه اندازه من جالبی اینجاس وقتی شو ...

صداشو برای شوهرت ضبط کن

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
واقعا این ادم انقد بی شخصیته که فقط باید نادیده بگیریش ینی چی که میگه بهترین دختر براش میاد و فلان ...

شوهرم زن اولش جدا شده من همسر دوم هستم شوهرم میگه وقتی من با زن سابقم زن کی میکردم علنا بهم گف بیا دختر عموم طلاق گرفته بگیرم واست الانم با هی هندونه میزنه زیر بغل شوهرم تو خوشگلی خوشتیپی بخدا از این خبرا نیسمعمولیه فقط چشمش رنگیه صد باز گفتم مگه من زشتم ک شوهرم خوشگله صد بار گفتم هما تو کل فامیل ی عروس بگو از من بهتر سر تر باشه چی میگی بهش میگم تو خواب هم شوهرم زن مثل من نمیدید ولی از رو نمیره 

بدبختی وقتی شوهرم نیس میگه حیف تو خانواده تو ک این دامادت عین سگ اخلاقشه کلی بد بیراه میگه آنوقت تو رو من میکوبه میخام آروم آروم باش رفت آمدم قط کنم بهتره انگارولی بخدا پرو میاد خونمون دو روز میمونه 

اسی یعنی هرکی سبزس زشته) 

ن بخدا ن والا کاش می‌شد عکس خودمون و شوهرامون میذاشتم قضاوت میکردین من خودم گندمی سفید نیستم داشتم چهره اون میگفتم اگه جسارتی شد ببخشید 

من بودم از جاری نمیخوردم خیلی رک دمش رو میچیدم

خب شما جواب دندون شکن بگین ک دمش بچینم عصبی میشم سکوت می‌کنم گاهی با خنده جواب میدم باز کار خودش میکنه 

خب شما جواب دندون شکن بگین ک دمش بچینم عصبی میشم سکوت می‌کنم گاهی با خنده جواب میدم باز کار خودش میک ...

ببین جاری جواب دندون شکن نمیخواد

گاهی یه نشنیده گرفتن،قهوه ایش میکنه

گاهی  همون لحظه باید بشوریش و بندازیش رو بند و رک بگی گوه خوریش به تو نیومده

تو ببین رو جاریت چی جواب میده

دوباره میسازمت💪

ببین جاری جواب دندون شکن نمیخواد گاهی یه نشنیده گرفتن،قهوه ایش میکنه گاهی  همون لحظه باید بشو ...

به این صراحت ک جوابش و ندادم ولی با خنده عین خودش گفتم ولی از رو نمیره ک پروعه نشنیده بی محلی هم کردم  ازش دوری کردم ک زنگ زد چی شد قهری من تو دوس دارم دوس دارم بات رفت آمد کنم باز اومد و رفت ولی باز حرف مفت میزنه شوهرم باید جوابش بده ک لاله

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 34 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز