2777
2789
عنوان

زنگ زدن واسه طلاق

227 بازدید | 14 پست

دوستان من دختر خواهرشوهرم چندوقته قهر کرده و مهریشو گذاشته اجرا و شکایت کردن...و خب من آدم خیلیییییی درونگرایی هستم و ازینام که میگم شاید طرف دوست نداشته باشه چیزی ازش بپرسم و سرهمین موضوع به خواهرشوهرم‌زنگ نزدم...ولی فهمیدم خواهرشوهرم گلایه میکرده که عروس از من جویای این قضیه نشده...حقیقتا اصلا نمیدونم زنگ بزنم چی بگم اخه؟یعنی فقط سلام و احوالپرسیشو بلدم بقیش نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت را اصلا قاطی نکن .پشت سرت حرف بزنن بعد تموم که شد یادشون هم نیست .اگه چیزی بگی میگن حتما دلش خش ...

دقیقا منم سرهمین زنگ نزدم ولی هم ب مادر شوهرم هم به شوهرم گفته فلانی یه ماهه زنگ نزده ببینه چخبر شده و اینا

الان مجبورم زنگ بزنم ولی‌موندم چی‌بگم

عجباااا همه درتلاشن مسائل شخصی خانواده شون بین خودشون بمونه بعد خواهر شوهر شما میخواد جار بزنه

خدایی خانواده شوهرم خیلی خوبن این یدونه اصلا نمیدونم‌چرا اینجوریه اخه...حالا مطمئنم اگ زنگم میزدم فک میکردم خوشحالم

خوب حالا ک عنوان کرده زنگ بزن ولی زیاد وارد جزیییات نشو زود خداحافظی کن

چی بگم؟😂

بعد سلام و اینا بگم که شنیدم فلان اتفاق افتاده...حقیقتا خودم‌زنگ‌نزدم گفتم شاید خوشتون نیاید...بعد بگم کارشو به کجا رسوندید؟😂

ایوخدااااااااا

سلام واحوالپرسی کن بعد احوال دخترش روبگیر بگو چطوره چیکار کرد والا من گفتم شاید دوس نداشته باشید راجب این قضیه بپرس وفلانی يعني دخترش شاید ناراحت باشه وگرنه جویای احوالتون بودم از فلانی یعنی شوهرت

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️
چش😂حالا انقدر خودخوری میکنم تا صبح...یعنی از تلفنی صحبت کردن متنفرم

خودخوریم نکن پس 😁

فقط فردا بهش بگووو چون موضوع طلاق بود و یکی اوضاع پیجیده شده نمیخواستم حس بد بگیرید که دارم فضولی میکنم یا میخوام سر در بیارن ورگنه خیلی نگرانتون بودم.