2777
2789
نمیدونم دکترا عین خیالشون نیس....کاش میگفتی جزئیاتشوتامادرهایی چون من نگرانو ازنگرانی درمیاوردی شاید ...

تو سونو قلبش خوب بود؟ نگران نباش مطمئن باش تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
تو سونو قلبش خوب بود؟ نگران نباش مطمئن باش تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته

حرکات قلب زده نرمال...

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم حرفی بزنم بیشتر نگرانت کنم. وضع دختر من خیلی بد بود .اما بازم خدا خواست و نگهش داشت. اون مایع خودش دفع میشه از بدنش موقع تولد نگران نباش عزیزم

میترسم حرفی بزنم بیشتر نگرانت کنم. وضع دختر من خیلی بد بود .اما بازم خدا خواست و نگهش داشت. اون مایع ...

وضع پسرمنم خیلی بدهس توانومالی تشخیص دادن قلب بچه ام دوتاسوراخ داره ولی حرکاتش نرمال هس 

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
سونو داپلر دادی؟

ن

وضع پسرمنم خیلی بدهس توانومالی تشخیص دادن قلب بچه ام دوتاسوراخ داره ولی حرکاتش نرمال هس 

من که تمام سونوهام خوب بود تو یک هفته یهو اینجوری شد. اون سوراخام خوب میشه.‌دخترمنم داشت. فقط از خدا بخواه سالم برات نگهش داره. از امام زمان غافل نشو.معجزه ازشون بخواه 

من که تمام سونوهام خوب بود تو یک هفته یهو اینجوری شد. اون سوراخام خوب میشه.‌دخترمنم داشت. فقط از خدا ...

ازمنم هفته ۳۱ب بدیهو ابش زیادشد توهفته ۳۶رفتم عددش کمترشد.ولی جنین بیشترشکم وریه ولگنش اب کشید وتشخیص هیدروپس دادن😔

چرا؟ حرکاتش خوبه؟

ارع حرکاتش خوبه ماشاءالله

ازمنم هفته ۳۱ب بدیهو ابش زیادشد توهفته ۳۶رفتم عددش کمترشد.ولی جنین بیشترشکم وریه ولگنش اب کشید وتشخی ...

نگران هیچی نباش ان شاءالله سالم و سلامت به دنیا میاد

نگران هیچی نباش ان شاءالله سالم و سلامت به دنیا میاد

ان شاءالله عزیزدلم🤲❤

سلام متاسفانه تمام لیست کسایی ک جویای احوالم هسن ویانظرمیدن همشون یهویی پاک شدن فرزندم طبق همین تای ...

خواسش میکنم براتون دعا گو هستم ايشالله به سلامت پا به دنیا میزارن و نام دار میشن برای شما و مملکت 

من همونی هستم که گفتم خودم بسیار مشکلات جسمی از کودکی داشتم و با همه این مشکلات والدین بی مسئولیت هم داشتم 

و گفتم مدافع صفت سخت کودک ها هستم حتما از حالش خبر بدید 

امروز منم تعجب کردم چرا همچی پاک شده 

منتظر خبر خوب هستم ها 

خواسش میکنم براتون دعا گو هستم ايشالله به سلامت پا به دنیا میزارن و نام دار میشن برای شما و مملکت&nb ...

حتمابهتون خبرمیدم ان شاءالله🤲🌹