الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام مطمئن هستم منو یادتون نیست امروز یک دفعه یاد شما افتاد گفتم سوال کنم فرزندتان چطور هست در چه وض ...
من ایقدغموغصه پسرم همه وجودموگرفته باورکن همه چیزیادم رفته 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ببخشیدک نمیتونم یادم بیارم ولی باخودم گفتم اگه پسرم ان شاءالله ک سالم هس ب دنیابیاد ب همه تاپیکام برم ب همه این خبرخوشو بدم وازنگرانی درشون بیارم چون پا ب پای من برای پسردعاکردن این مدت
ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
من دخترم این مشکل رو داشت اما دلم نمیخواد اینجا بگم .چون حال و احوال این روزاتو با تمام وجودم درک میکنم میخوام برات تعریف کنم .حالا اگه دوست داشتی تو خصوصی پیام بدم