2777
2789
الهی امیییییین......عزیزم نمیشه زودتر دنیا بیاد یعنی هفته۳۷.الان چنی؟

الان ۳۶هفته ۴روزم دکترگف ۳شنبه بیابت وقت بدم ازدیروزدارم امپول ریه هاشومیزنم😔

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزدلم اصلااا....پسر جاریم ۳۷دنیا اومد خداروشکر همه چیزاش اوکی بود ان ای سیوم نرفت تازه امپولم نزده بود

نگران نباش عزیزدلم اصلااا....پسر جاریم ۳۷دنیا اومد خداروشکر همه چیزاش اوکی بود ان ای سیوم نرفت تازه ...

سپردمش ب دست الله جان🤲😔😔

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

استرس نداشته باش، استرس باعث میشه نتونه اون دارو‌و‌امپول خوب عمل کنه، ان شاالله سالم به دنیا میاد

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱
استرس نداشته باش، استرس باعث میشه نتونه اون دارو‌و‌امپول خوب عمل کنه، ان شاالله سالم به دنیا میاد

ان شاءالله چشم گلی

سلام مطمئن هستم منو یادتون نیست امروز یک دفعه یاد شما افتاد گفتم سوال کنم فرزندتان چطور هست در چه وض ...

سلام متاسفانه تمام لیست کسایی ک جویای احوالم هسن ویانظرمیدن همشون یهویی پاک شدن

فرزندم طبق همین تایپکا هیدروپس شده😭😭😭😭😭ومن همچنان منتظرمعجزه الله جان هسم

ممنون ک ب یادم افتادین وبرام دعاکنید ک الله جان بازم معجزه شونشونم بدع وپسرم سالم ب دنیابیاد

سلام مطمئن هستم منو یادتون نیست امروز یک دفعه یاد شما افتاد گفتم سوال کنم فرزندتان چطور هست در چه وض ...

من ایقدغموغصه پسرم همه وجودموگرفته باورکن همه چیزیادم رفته 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ببخشیدک نمیتونم یادم بیارم ولی باخودم گفتم اگه پسرم ان شاءالله ک سالم هس ب دنیابیاد ب همه تاپیکام برم ب همه این خبرخوشو بدم وازنگرانی درشون بیارم چون پا ب پای من برای پسردعاکردن این مدت

من دخترم این مشکل رو داشت اما دلم نمیخواد اینجا بگم .چون حال و احوال این روزاتو با تمام وجودم درک میکنم میخوام برات تعریف کنم .حالا اگه دوست داشتی تو خصوصی پیام بدم 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
من دخترم این مشکل رو داشت اما دلم نمیخواد اینجا بگم .چون حال و احوال این روزاتو با تمام وجودم درک می ...

همیجابگوگلم خصوصی پیامابرام بالانمیادقاطی میشه دخترت خوبه 😔

من دخترم این مشکل رو داشت اما دلم نمیخواد اینجا بگم .چون حال و احوال این روزاتو با تمام وجودم درک می ...

مونس جان میشه بگی ازاولش برام🤲😔

مونس جان میشه بگی ازاولش برام🤲😔

از جزئیاتش نمیتونم اینجا بگم چون دلم نمیخواد تو فضای مجازی گفته بشه و همه بخونن. خدارو شکر الان خوبه. شما چرا اورژانسی سز نشدین هنوز؟

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
از جزئیاتش نمیتونم اینجا بگم چون دلم نمیخواد تو فضای مجازی گفته بشه و همه بخونن. خدارو شکر الان خوبه ...

نمیدونم دکترا عین خیالشون نیس....کاش میگفتی جزئیاتشوتامادرهایی چون من نگرانو ازنگرانی درمیاوردی شایدباحرفات امیدوارترمیشدم ب زندگی