2777
2789
عنوان

مامانا بیایید بچم وضعش وخیمه

210 بازدید | 13 پست

از این ویروس جدیدا گرفته این بار سومه بردمش دکتر داروها افاقه نمیکنه شدید سرفه میزنه پشت سرهم طوری که کبود میشه بچم شبا اصلا نمیخوابه...

یکسالو نیمشه حالا این دکتر جدیده چهارتا امپول پینی سیلین نوشته واسش🤦🏻‍♀️تاحالا نزده این امپولو میترسم حساسیت بده یا یه چیزیش بشه چون کوچیکه کسی تجربه داره کوچیکی نی‌نیش این امپولو زده باشه؟

سگ آدمو گاز بگيره😒👐ولي يه اسکل جلوت فاز نگيره😔😂🧘🏿‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دکتر تشخیص داده براش بزنید و قطعا لازم داشته قبل از تزریق تست میگیرن ازش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم خوب این آمپول رو اول تست حساسیت انجام میدن براش

ببر تست کنن حتما نیاز داشته که دکتر نوشته

انشاله ب زودی خوب میشه

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
عزیزم این ویروس فقط با خوردن غذاهای مقوی از بین میره سرفه ها هم تا ی مدت میمونه عادیه انقدر الکی ب ...

اینقد سرفه میکنه کم مونده خفه بشه نفسش میره نمیاد دکتر نبرم چیکار کنم...

سگ آدمو گاز بگيره😒👐ولي يه اسکل جلوت فاز نگيره😔😂🧘🏿‍♂️

عزیزم قفسه سینه و بین دوتا کتفشو با روغن زیتون محلی بودار کامل ماساژ بده تا خوب جذب پوستش شه 

از بخور سرد کنار تختش استفاده کن  ، آب لیمو شیرین مدام بهش بده پرتقال نده سرفه رو بیشتر میکنه .. امیدوارم خیلی زود حالش خوب شه 🤲♥️

البته خب بچه ی شماهم خیلی کوچیکه خطرناکه

ما هم خانوادگی اینجوری شدیم خیلی سخت بود

ولی اگه میبریشم جای خوب ببر و بگو تا حد امکان داروهای اضافه ننویسن 

داروها چینی شدن الان دیگه تست نمیکنن قبلش ی دگزا میزنن خودشونوراحت کردن ماهارو گرفتار اوایل سال پسرم ویروس گرفت اینکارو کردن نمیدوستم اصلا چی میزنه دکتر گفت برای تبه بعدا فاکتور داروخونه رودیدم فحش عالم و ادم و به دکتره دادم دورشم خط قرمزکشیدم. هفته پیش برای عفونت دندون همسرم ۴ تا پنی دادن همراه با دگزا همسرم گفت دگزا نمیزنم تست کنید بازفرداش رفت بزنه گفتن باید تست کنیم گفت دیروز تست کردید چه خبره دکتره گفت داروها چینی شدن یا باید دگزا بزنید یا هربار تست اومد خونه جایی که تست کرده بودن و دیدم کبوده گفتم زدی گفت اره .فتم کبوده دورش قرمز نشونه حساسیته گفت ن دکتره گفت بزنن دیگه ام نذاشتم بقیه اشو بزنه همسرمم فرقی نکرد عفونتش بیخودی خودتونو اسیر دارو نکنید 

اگه تهرانی ی دکترگیاهی هست دارو درست میکنه برای همه چی طبابت یکنه تا۲۵ بیشترنیست میره دنبال دارو تا اردیبهشت 

من برای سرماخوردگی شربت میگرفتم گاهی نبود گفت وقتی نیستم شربت نیست رب عناب بده عفونت گوش گلو لوزه سینه همه رو میبره تا الانم ویروس یا سرمابخوره فقط همینه داروش درکنارش شربت و قطره دکترم میگیرم زودتر خوب کنه تبهای ماهیانه اشم خداروشکر قطع شد بخاطر التهاب گوشش بود یعنی دکتره گفت . ولی سرفه خشک تنها رو جز چهارتخم نمیدونم چی خوبه من ازاین دکتره قطره میگیرم ولی سری اخر یکی سرفه هاش طوری بود تا خون بالا نمیاورد اروم نمیشد اونو ی جیز دیگه داد خواستی ادرس بدم اگرم ن رب عناب فعلا بهترین دارویه بگو دستورشو بدم