داروها چینی شدن الان دیگه تست نمیکنن قبلش ی دگزا میزنن خودشونوراحت کردن ماهارو گرفتار اوایل سال پسرم ویروس گرفت اینکارو کردن نمیدوستم اصلا چی میزنه دکتر گفت برای تبه بعدا فاکتور داروخونه رودیدم فحش عالم و ادم و به دکتره دادم دورشم خط قرمزکشیدم. هفته پیش برای عفونت دندون همسرم ۴ تا پنی دادن همراه با دگزا همسرم گفت دگزا نمیزنم تست کنید بازفرداش رفت بزنه گفتن باید تست کنیم گفت دیروز تست کردید چه خبره دکتره گفت داروها چینی شدن یا باید دگزا بزنید یا هربار تست اومد خونه جایی که تست کرده بودن و دیدم کبوده گفتم زدی گفت اره .فتم کبوده دورش قرمز نشونه حساسیته گفت ن دکتره گفت بزنن دیگه ام نذاشتم بقیه اشو بزنه همسرمم فرقی نکرد عفونتش بیخودی خودتونو اسیر دارو نکنید
اگه تهرانی ی دکترگیاهی هست دارو درست میکنه برای همه چی طبابت یکنه تا۲۵ بیشترنیست میره دنبال دارو تا اردیبهشت
من برای سرماخوردگی شربت میگرفتم گاهی نبود گفت وقتی نیستم شربت نیست رب عناب بده عفونت گوش گلو لوزه سینه همه رو میبره تا الانم ویروس یا سرمابخوره فقط همینه داروش درکنارش شربت و قطره دکترم میگیرم زودتر خوب کنه تبهای ماهیانه اشم خداروشکر قطع شد بخاطر التهاب گوشش بود یعنی دکتره گفت . ولی سرفه خشک تنها رو جز چهارتخم نمیدونم چی خوبه من ازاین دکتره قطره میگیرم ولی سری اخر یکی سرفه هاش طوری بود تا خون بالا نمیاورد اروم نمیشد اونو ی جیز دیگه داد خواستی ادرس بدم اگرم ن رب عناب فعلا بهترین دارویه بگو دستورشو بدم