الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خجالت بکش همه تاپیکات راجب سبزه بودنه.حیف بچه که خدا به امثال شما میده .یسریا کلی دارو درمان میکنن بچه دار شن اونوقت خدا به این بی لیاقتا که هیچی از پدر مادر بودن نمیفهمن بچه میده.اون بچه بچته میفهمی؟فقط مراحل تهیه شو بلد بودی؟ اونموقع خوش میگذشت ؟اون نه خودش انتخاب کرده به دمیا بیاد نه انتخاب کرده بچه ی تو باشه! تو حقی داشته تو انتخاب رنگ پوست حالاتو سفیدی کجای دنیارو گرفتی؟اون بچه تو رنگ پوستش دخیل نبوده هیچ حقی نداری اینطوری راجبش حرف بزنی .اونم نخواسته به این دنیا بیاد پس وظیفته بهترین زندگیو براش فراهم کنی.خواهشا تا وقتی اینطوری ای بچه دیگه ایم نیار😐هرچند این چیزا عوض میشه داداش من سفید بود اللن سبزس.یا خودم موهام طلایی بود الان خرماییه.اصلا براممهم نیس چقد بهت برخورد.یچاهایی باید بهتون بربخوره ب امثال شماها.که دیگه اینهمه بچه رو بدبخت نکنید...
استارتر عزیزم دختر منم سبزه بود.یه جا خوندم نوشته بود عرق کاسنی و شاتره رو قاطی کنی با پنبه بزنی به صورت بچه سفید میشه به مرور.منم از همون چند ماهگیش روزی یکی دوبار انجام دادم پوستش روشن تر شد.تو هم امتحان کن عزیزم