2777
2789
عنوان

خانوما بیان عکس سگ مونو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 90 پست

ای قربون قیافش برم من   

چقد ناز و کوچولو موچولوووووئهههه    

اسی نمیدونی خدا قراره چه برکتی به زندگیتون بده

معجزه می بینید بخاطر این مهربونی و محبتی که به این زبون بسته میکنید

ما دیدیم...

امیدوارم زودتر خوب خوب بشه

محیط خونه رو پر از شادی و حس خوب میکنن این وروجکا

ما هم سرم ها رو میوردیم خونه براش میزدیم. دو روزیه که قرص میدیم بهتر شده و ذره ذره با ناز داره غذا میخوره و میتونه راه بره  

۱ سال و نیمشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله عزیزم راستی منظورت ازغذای خشک چیه  

سرچ کن:

غذا خشک سگ مفید

مفید اسم برندشه

غذا خشک هم برای سگ بالغ هست هم توله

هاپوی شما چون کوچولوئه باید غذا خشک توله بخرید براش

هر روز یه کمی براش بذار بخوره، کیف میکنه

ما بعنوان تشویقی هم ازش استفاده میکنیم

مثلا میگیم بشین بشین بشین... وقتی نشست بهش یه دوووونه غذا خشک میدیم

بعد باز میگیم بشین. هر وقت گوش بده یکی دیگه میدیم

اینجوری تشویق میشه و دستورها رو هم یاد میگیره

بعد از خوردن غذا خشک بیشترشون به شدت تشنه میشن

سرچ کن: غذا خشک سگ مفید مفید اسم برندشه غذا خشک هم برای سگ بالغ هست هم توله هاپوی شما چون کوچولو ...

بعدبرا دست شوییش چیکارمیکنین ظرف مخصوص دارین من ‌روپیلوت وبازمی ذارم میره توپیلوت جیش میکنه میاد ولی امشب روفرش آشپزخونم جیش کرد 😭😭😭

بعدبرا دست شوییش چیکارمیکنین ظرف مخصوص دارین من ‌روپیلوت وبازمی ذارم میره توپیلوت جیش میکنه میاد ولی ...

هاپوی ما هم جیش میکرد تو خونه

ما یه باکس حمل گرفتیم. هر وقت جیش میکرد یه کم دعواش میکردیم و میذاشتیمش تو باکس و در رو قفل میکردیم

هر نیم ساعت ۱ ساعت بغلش میکردیم میبردیم جایی که میخواستیم یاد بگیره دسشویی کنه میذاشتیم. صبر میکردیم که جیش کنه

اگه جیش میکرد بهش تشویقی میدادیم و نوازش میکردیم و دست میزدیم براش و دیگه تو خونه ازادش میذاشتیم

اگه جیش یا پی پی نمیکرد برمیگردوندیم توی باکس 

اگر میدیدیم چندین ساعت گذشته و جیش و پی پی نکرده ازادش میکردیم و بعد از خرابکاری جدیدش دوباره این روند رو تکرار میکردیم

اینقد از باکس بدش میاد که یاد گرفت

ولی به شدت صبر و حوصله نیازه

اول باید صبر کنید حالش خوب خوب بشه و به غذا خوردن بیفته

هاپوی ما توی دسشویی میره کارشو میکنه. دست و پاهاشو میشوریم و خشک میکنیم، بعد میاد توی خونه