2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم 🤣🤣🤣🤣

با دوستی ازدواج کنی دعوا کنی خانواده ات میکوبن تو سرت خودت رفتی 

سنتی ازدواج کنی تو دعوا تو میکوبی سر خانواده ات که شما دادین خودم انتخاب میکردم اینجور نمیشد

https://like.timefriend.net/17104097063508730

مهم اینه که طرف آدم باشه 

من خودم سنتی هستیم نامزدیم الان فامیلمونه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من خودم ازدواجم سنتی بود و راضی ام

دوسه نفر میشناسم که اول باهم دوست بودن بعد ازدواج کردن اوناهم راضی هستن

ولی خب خیلیا هم هستن چه سنتی و چه با دوستی باهم اشناشدن و ازدواج کردن ولی زندگی خوبی ندارن... مهم انتخاب درست هس

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

دوستی .سنتی نمی‌پسندم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

دوستی.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

من و شوهرم ۳ ماه با خانواده هامون رفت و امد کردیم...اما دوست نبودیم که مثلا شماره ی همو داشته باشیم و بعد هم همو انتخاب کردیم...راضی هم هستم

نمیدونم این سنتی هست یا ن

خانم وکیل هستم...سوالات حقوقیتون رو پاسخ میدم

من فقط و فقط دوستی و میپسندم خودمم با دوست پسرم ازدواج کردم هیچوقت خواستگار سنتی راه ندادم من نمیتونستم یه خواستگار بیاد همینجوری چند جلسه بحرفم اوکی بدم من حتما باید طرفم و دوست داشته باشم از نوع عاشقانه تا بتونم باهاش رابطه ج برقزار کنم دیگه هر کی یه مدلیه منم اینم