2777
2789
عنوان

آب پیاز برای مو 🧅🙃😗

2062 بازدید | 11 پست

من ۱۸ سالمه ، بچه ک بودم موهام انقدر پر بود تل مو به زور رو کلم وایمیسته. یا مامانم دودور موهامو میبست ، خیلی موهام پر بود، ولی از از ۱۵_۱۶ سالگی موهام به طرز فجیعی‌ ریخت ، بعد از اینکه واکسن‌ کرونا زدم خیلی بدتر شد بچه ها ، خیلی .

یعنی اگه برگردم عقب هیچ وقت اون واکسنو‌ نمیزدم ، 

آزمایش هورمونی‌ و تخمدان و تیروئید هم دادم همه چیم‌ اوکیه 

انواع روغن زدم فقط یکم روغن کرچک و نارگیل که زدم برای جواب داد ، خیلی کم جواب داده ، چون الانم هنوز میریزه.

چندروز پیش تو اینستا یه پست دیدم درمورد آب پیاز میخام ببینم کسی استفاده کرده برای رشد مجدد موها؟؟؟؟ اگه کسی هست لطفا لطفا بگه

میخام چندتا پیاز بنفش بخرم با زنجبیل‌ و گیاه دم‌اسبی و جوشونده‌ رزماری و میخک میکس کنم استفاده کنم که شاید فایده داشته باشه

کسی هست نتیجه دیده باشه _ راهنماییم کنین دیگه گونا دالم 😥🥰♥️

🔴این حساب کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد ...🔴

زنجبیل نزنیا 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟ میشه بگی:)

زنجبیل منافذ پوست رو میبنده و اینکه میسوزونه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اب پیاز قرمز  خوبه ی کاربر گفت ی ماه هر روز درمیان زدم . بعد نیم ساعت رفتم حموم عکس قبل و ...

واقعا چ خوب 

مشکل ریزشش چی بود ؟

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد