2777
2789
عنوان

سیگار میکشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 71 پست
یعنی هرروز سیگار بکشم اما نتونستم.موفق نبودم برنده میدون سلامتی بود 🤣🤣🤣🤣

چرا باید همچین چیزی بخوای اصلا😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌خوام ازتون یاد بگیرم که سیگاری بشم😐

ویپ نیکوتین 0 بکش لااقل خودتو داغون نکن

من اگه برمیگشتم عقب عمرا این مسیرو میرفتم. نمیدونم چن سالته ولی حس خاصی نداره فقط عادته چیز باحالی هم نیس 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

خب دیدم این مردم هر لحظه می‌کشن گفتم شاید چیز خوبیه منم بکشم جا نمونم

چیز خوبی نیست همون جا بمونی بهتره😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من سی سالمه  آها یعنی مشکلی ندارم که سیگار نمیتونم بکشم؟؟

لنتی پس چرا عین 15 ساله ها حرف میزنی چیه سیگار خوبه که میخوای جا نمونی🤦‍♀️😂

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

واااااای دیدی مزه دهن آدم تلخ میشه و بوگند میده اونوقت دستات بو میگیرررررره وای بوی واجبی مید ...

عشقم مگه بهمن کشیدی که بو گند بگیری😂

خخخخ خب چی بگم  من با توعه زشششششت قبلنا توی یه تاپیک کلی شوخی کردیم و سروکله هم زدیم یادته ؟ ...

زشتم بودی. نه راستش کینه ای نیستم یادم بمونه