2777
2789
عنوان

عجبا

300 بازدید | 30 پست

یکی از دوستام ۱۵ سالگی ترک تحصیل کرد و ازدواج کرد 

اون الان ۲۱ سالشه منم تقریبا ۲۰ سال 

توتمام این ۶ سال من داشتم عین هر درس می خواندم 

نهم برای تیزهوشان قبول بشم دهم و یازدهم و دوازدهم هم برای کنکور امسالم مجدد برای کنکور دارم می خونم که دندون بیارم 

همیشه قد بلندی داشت و حداقل ۵ سال بزرگ تر از سنش می زد 

حالا دیدمش گفت تقریبا ۵ ساله داره تو آرایشگاه به عنوان میکاپ کار کار می کنه 

۴۰ جور عمل رو خودش کرده بود و لباس های لاکچری و 

هر روزم استوری میزاره از کافه های لاکچری 

با درآمد خودش  دنا پلاس خرید بود  گفت درآمدش حدودا ماهانه از ۲۰ تا ۵۰ ملیونه 

ولی من حتی وقت ندارم برم. باشگاه از بس درس دارم 

نمی دونم چرا دلم گرفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقتی دندون پزشک بشی به همچی دوست داری میرسی البته باید کارتون خوب باشا

دندونپزشک بشم در بهترین حالت تو سن ۲۶ سالگی به درآمد میرسم 

اونم با کلی زحمت 

درس خوندن برای یه نفر مثل من که فوق العاده برون گرا هست بی نهایت سخته 

فردا که دندون پزشک شدید، همه حسرت شما رو میخورن! هر چند حسرت چیز خوبی نیست، انشاءالله همه موفق و موید باشند.

پس مسائل بیخود از زندگی تون حذف کنید و محکم و پیوسته به درس تون ادامه بدید عزیزم.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
دندونپزشک بشم در بهترین حالت تو سن ۲۶ سالگی به درآمد میرسم  اونم با کلی زحمت  درس خوندن ...

خوب بلاخره برای رسیدن به هرکاری سخته میخواد اون دوستتونم آموزش دیده یواش یواش دستش راه افتاده کارش خوب شده به این درامد رسیده

کار تو بزرگه و مفید ، ان شالله یه دکتر نمونه میشی خدمت میکنی ، درامد هم خواهی داشت 

قطعا یه دندوپزشک درآمدش بیشتر از میکاپ کاره همچنین پرستیژ اش منم لول درسی ام درختی هست که قبول بشم انشالله به کمک خدا حتی مشاورم امید داره شهید بهشتی یا تهران بیارم ولی می خوام شهر خودمون بمونم ولی مسأله زحمته اون ۱۵ سالگی ترک تحصیل کرد ۱۶ سالکی به درآمد رسید من من فقط ۶ سال باید تو دانشگاه درس بخونم

عزیزم ی چیز کاملا طبیعیه حتی پز دادنشون از دکترام بیشتره میدونی چرا؟

چون تو کشوری زندگی میکنیم ک اکثر مردم ب ظاهرشون بیشتر اهمیت میدن تا مغزشون!! 

نه اینکه همشون اینطوری باشن ولی جامعه اینطوری شده! حالا درس نه کتاب خوندن

الان ممکنه خیلیا گارد بگیرن بعضی افرادی ک درس نخوندن فرهنگشون بیشتره؛من قید اکثر رو ب کار بردم و نیاز ب جبهه نیست...

خوب بلاخره برای رسیدن به هرکاری سخته میخواد اون دوستتونم آموزش دیده یواش یواش دستش راه افتاده کارش خ ...

اونکه صد درصد هر کاری زحمت داره 

ولی تو تمام این مدت که داشته زحمت می کشیده درآمد هم داشته 

و زحمتش خیلی کمتره اصلا قابل مقایسه نیست من کاملا با شرایط آرایشگری بنا به دلایلی آشنا هستم اصلا زحمت اش قابل قیاس نیست واقعا درس خوندن زحمت بیشتر داره