2777
2789
عنوان

عجبا

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 30 پست

دقیقا همینو یکی از شاگردام امروز پرسید 

گفت وقتی یه بلاگر ماهی ۱۰۰ میلیون درمیاره با مسخره بازی و تبلیغات یعنی نصف حقوق بابای من ، اونوقت چرا من باید اینهمه سال درس بخونم تا بلکه موفق بشم ماهی ۲۰،۳۰ تومن بذارن کف دستم؟

واقعا درست میگفت ...

اونکه صد درصد هر کاری زحمت داره  ولی تو تمام این مدت که داشته زحمت می کشیده درآمد هم داشته&nbs ...

خوب اون انتخاب شغلش کرده و گرنه اونم زحمت داره اما خوب زحمت دندون بیشتره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قطعا یه دندوپزشک درآمدش بیشتر از میکاپ کاره همچنین پرستیژ اش منم لول درسی ام درختی هست که قبول بشم ا ...

چه اهمیتی داره ؟ مگه تو چند سالته ؟ چند نفر تو اون سن درامد دارن ؟

اصلا کار تو هدف تو با کار اون قابل مقایسه نیست کار تو ارزش داره

چه اهمیتی داره تو الان ماشین بخری یا ده سال دیگه تو که سنی نداری

به اصل موضوع فکر کن ، همه چیز پول نیست 

قطعا یه دندوپزشک درآمدش بیشتر از میکاپ کاره همچنین پرستیژ اش منم لول درسی ام درختی هست که قبول بشم ا ...

قرار نیست همه عین هم باشن! کسی ک تو بیستو چار سالگی فارغ تحصیل میشه ممکنه تو ۳۰سالگی بره سرکار و یکی تو ۲۷سالگی فارغ بشه و همون سالش بره سرکار 

ادما باهم فرق دارن 

و هرکدومشون ی مسیری در پیش دارن 

حتی شمایی ک میخوای دندون پزشک یا پزشک بشی اهداف و مسیرت و راه و روشت با اونی ک میخواد دندونپزشک بشه فرق داره 

و خدا خودش گفته ما شمارا با تفاوت هایتان افریدیم:)🤍

خوب اون انتخاب شغلش کرده و گرنه اونم زحمت داره اما خوب زحمت دندون بیشتره

اون تو تمام تایمی که داشته زحمت می‌کشیده درآمد هم داشته خب 

من دوست خودم ناخن کار بود بی نهایت باهاش صمیمی بودم

از قبل از اینکه ناخن کار بشه هم باهاش دوست بودم

نزدیک ماه فک می کنم رفت کلاس 

بعد از یه ماه از روز اول درآمد داشت 

قرار نیست همه عین هم باشن! کسی ک تو بیستو چار سالگی فارغ تحصیل میشه ممکنه تو ۳۰سالگی بره سرکار و یکی ...

ولی به نظرم عادلانه نیومد به نسبت زحمتی که افراد تحصیل کرده دارن میکشن نسبت به آرایشگر ها 

اون تو تمام تایمی که داشته زحمت می‌کشیده درآمد هم داشته خب  من دوست خودم ناخن کار بود بی نهایت ...

خوب تو آرایشگاه زنونه و مردونه همیشه آدما میرن اصلاح  برای همین تو شغلای آزاد درآمدش خوبه اما خوب علاقه هم میخواد

خوب چه آرایشگاه زنونه و مردونه همیشه آدما میرن اصلاح  برای همین تو شغلای آزاد درآمدش خوبه اما خ ...

میکاپ کاره گلم 

شغل آزاد به اونی میگن که خودش آرایشگاه زده 

اصلاح درآمدی ندارن 

شغل های آزاد واقعا حق شونه چون خیلی دردسر داره 

ولی این برای کسی کار می کنه 

البته تقصیر مردمم هست که برای کاری که مثلا ۲_۳ ساعت وقت آرایشگر رو میگیره شاید نزدیک ۲۰۰ _۳۰۰ تومن پول مواد بشه نزدیک ۳_۴ ملیون پول میدن 

من ؟  اره  ولی من الان تقریبا ۹۰ درصد راهو برای قبولی دندون رفتم

اگه فک میکنین دارین وقتتون بیهوده هدر میدین دنبال اینن که کسب درآمد کنین برین آرایشگری اگه نه میخواین کم کم ۶ سال واسه دندون بخونین همون برین باید خودتون تصمیم بگیرین اما نظر من همون رشته خودتون عالیه 

اگه فک میکنین دارین وقتتون بیهوده هدر میدین دنبال اینن که کسب درآمد کنین برین آرایشگری اگه نه میخوای ...

بیهوده که من این همه زحمت کشیدم که به این مرحله برسم 

واقعا حاضر نیستم تو یه مسیر جدید راه بزارم و از صفر شروع کنم 

ولی به نظر عادلانه نیومد این تفاوت

ولی به نظرم عادلانه نیومد به نسبت زحمتی که افراد تحصیل کرده دارن میکشن نسبت به آرایشگر ها 

شما ک کنکور داری چرا؟ به قول اریان حیدری کنکور ی ازمون  نیست کنکور ی سبک زندگیه...کجای این زندگی عادلانه بوده ک بخواد کنکورش عادلانه باشه پس بجنگ! توام میتونی ب اونجا برسی ولی انتخابت دندون بوده! اگه واقعا هدفتو دوست داشته باشی این سختی برات اهمیت نداره! نه اینک خسته نشی چرا میشی ولی اهمیت نمیدی چون خودتو اون بالا میبینی...اینک الان داری حسرت ارایشگری رو میخوری دو روز دیگ سنگینی وحشتناک درسای علوم پزشکیرشته های تاپ) رو ببینی ک کم میاری! انگار از روی احساساتت فقط داری ب پزشکی و دندون و اینا نگا میکنی! من سال دهم میگفتم بریم ک بزنیم تو دهن پزشکی یازدهم گفتم دارو دوازدهم سکوت کردم:) چون من خودم خیلی کم میاوردم میگفتم الان با این چارتا درس ک از نظر خودم خیلی سختن نمیتونم کنار بیام چطور ۷سال درسای سنگین رو بخوام پاس کنم اونم چی؟ ک هر سه سال بیای ی ازمون از اول تا اونجا بدی ببینی چی بلدی!!!!ازونور خبر داری؟علوم پزشکی ی دانشگاهی۶۰تا پرستار میگرفت ب دو ماه نکشید شدن۲۰نفر بقیه انصراف دادن!!!!فقط کاخ رویایی بیرونشو دیدی؟ حمع و جور کن خودتو بشین برای رشته ای ک با عقلت انتخابش کردی بخون چیکار ب سارا و مهسا الناز و پریسا داری؟ از من کسی بیشتر با دکترا حرف نزده اینو مطمعنم! همشون ی چی میگفتن اگ دنبال درآمدی پزشکی اخرین گزینت باشه! پزشکی دندون دارو یک سال نهایت دوسال پشت کنکور بمون بیشتر ارزش نداره...اینو نگفتم ناامیدت کنم خواستم چشماتو وا کنی ب دنیای واقعیت!    از طرف کسی ک هم با متخصصش حرف‌زده هم با رتبه شیش کنکور هم با روانشناس هم با دندوپزشک هم با داروساز هم مامانش تو اتاق عمل کار میکنه! 

بیهوده که من این همه زحمت کشیدم که به این مرحله برسم  واقعا حاضر نیستم تو یه مسیر جدید راه بزا ...

خیلی هام هستن از شغل دندونم بد میگن چون درآمدش از پزشک عمومی که ۷ سال خونده و داروسازی که ۶ سال خونده بیشتره بلاخره همیشه یه تفاوت های وجود داره