2777
2789
عنوان

کج بودن بینی

402 بازدید | 18 پست

سلام مهربونا منتوی بچگی خوردم زمین بینیم یه روز کامل خون بند نمی کرده انحرافم دارم جوری هست که تیغه بینی داره به یه طرف کج میشه راه کاری دارید بتونم یکم این کج بودن را بر طرف کنم متاسفانه خودم خانه دارم کسی هم به فکرم نیست خانواده شوهرم درد اینکه شوهرم برام خرج نکنه میگن خوبه میگن برو بیمارستان دولتی انحراف را با بی حسی عمل میکنن سرپایی آیا این راسته 

چسب لیف کمکی می‌کنه بگیرم بزنم 

تورا خدا راهنمایی کنید 

عکس هم اجازه ندارم محیط مون کوچیکه

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
چسب چه ربطی به انحراف داره ؟ باید عمل کنی بیمارستان دولتیم میتونی بری چه اشکالی داره

به خدا حرف ندارم برم دولتی نوبت بد میدن

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجلع داری مگه

ن ولی هرچه زود تر بهتر از انحراف دیگه دارم خفه میشم مداوم با دهنم نفس میکشم

[QUOTE=330050838]اگه ظاهر بینیت کجه تنها راهش عمله باید شکسته بشه و صاف بشه[/QUبله متاسفانه

بنظزم بیشتر ناز داری تا خفگی

نه عزیزم ناز هم داشته باشم ناز کش ندارم تا با کفش های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن 

[QUOTE=330050838]اگه ظاهر بینیت کجه تنها راهش عمله باید شکسته بشه و صاف بشه[/QUبله متاسفانه

پس عمل انحراف ب تنهایی کارساز نیست و باید عمل زیبایی هم انجام بشه که تیغه داخلی و خارجی صاف بشه

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
پس عمل انحراف ب تنهایی کارساز نیست و باید عمل زیبایی هم انجام بشه که تیغه داخلی و خارجی صاف بشه

به نظر شما بیمارستان دولتی فقط انحراف انجام میده اگه دکتر خصوصی نداشته باشیم

اره عزیزم انجام میدن

جدی نمی دونی چقدر خوش حال شدم 

یعنی مهم نیست دکتر خصوصی داشته باشیم یانه 

[QUOTE=330051490]اره عزیزم انجام میدن

جدی نمی دونی چقدر خوش حال شدم 

یعنی مهم نیست دکتر خصوصی داشته باشیم یانه 

جدی نمی دونی چقدر خوش حال شدم  یعنی مهم نیست دکتر خصوصی داشته باشیم یانه

نه گلم 

دکتر خوب گوش و حلق و بینی تو بیمارستان پیدا کن و پیشش عمل کن 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران