2777
2789

من تقریبا از نوجوانی داشتم. کم بود.. حدودا سی سالگی اوج افسردگیم بود. هنوزم دارم باهاش میجنگم 

افسردگی مثل بختک میمونه تمام زندگیت زیر و رو میکنه. دلت میخاد ی کاری انجام بدی اما نمیتونی. میخای شاد باشی اما نمیتونی. تو جمع بهت خوش نمیگذره و الی آخر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا از نوجوانی داشتم. کم بود.. حدودا سی سالگی اوج افسردگیم بود. هنوزم دارم باهاش میجنگم  ...

خوب الان چه خاکی تو سرم بریزم قبلا یدور پیش مشاورم رفتم... مامانمم بعضی وقتا یچی میگ دلم میخواد برم بمیرم

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

اشتها صفر گاهی چند روز رو فقط با یه قلپ آبمیوه سر می‌کنی حتی حال نداری پاشی مسواک بزنی همش گریه می‌کنی میخوای تنها باشی ،خودتو میخوای سرزنش و تنبیه کنی و یه کارایی می‌کنی جهت تنبیه خودت،همش سردرد و حالت تهوع میگیری از گرسنگی و اینا و...

خوب الان چه خاکی تو سرم بریزم قبلا یدور پیش مشاورم رفتم... مامانمم بعضی وقتا یچی میگ دلم میخواد برم ...

منم سن کمتر داشتم هیچ کسی به افسردگی م توجه نمی‌کرد. درک اطرافیان خیلی مهمه. من بعد کرونا حمله های پانیک بهم دست می‌داد دگ زندگیم افتضاح شد.عین مرده متحرک شده بودم. چند ماه خونه مادرم زندگی کردم اما فایده نداشت. 

من بعد بهم ترک شدن از سمت نامزدم علائمش شروع شد....بدبینی زیاد ب هرقضیه ای، هیچ وقت نمیتونم مثبت ببینم، تقریبا از چیزی لذت نمیبرم، همیشه انگار ب سختی نفس میکشم و ی چیزی روی قفسه سینم احساس سنگینی میکنه، اشتها ندارم، وزنم بالا نمیره، همش تو فکرم، کارایی ک قبلا میکردم الان نمیتونم انجام بدم، انرژی صفر، همش دلم میخواد بخوابم و یهو ب شدت عصبی میشم

اشتها صفر گاهی چند روز رو فقط با یه قلپ آبمیوه سر می‌کنی حتی حال نداری پاشی مسواک بزنی همش گریه می‌ک ...

دقیقا. یکی بهم گفت برو حموم بهتر میشی.. حالت عوض میشه

ولی اینقدر تو حموم گریه کردم داشتم از حال میرفتم 

منم سن کمتر داشتم هیچ کسی به افسردگی م توجه نمی‌کرد. درک اطرافیان خیلی مهمه. من بعد کرونا حمله های پ ...

انگار منو داری میگی 

سی سالگیم اوجش بود 

دو ساله دارو میخورم . من های های گریه میکردم . بو غذا بهم میخورد عق میزدم. بی خوابی داشتم

پانیک میشدم 

لعنت بهش

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
بله. تحت نظر پزشک دارو میخورم

وای، میدونم خیلی ممکنه ناراحت باشی ولی تمام احساساتت به بچه منتقل میشه پس لطفا قوی باش، اون بچه به احساسات مثبت تو خییلی نیاز داره :) 

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳