2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت میکنه....

375 بازدید | 23 پست

سلام من باردارم شش ماهمه و دو تا هم بچه دارم.... الان فهمیدم شوهرم با کسیه.     نمیدونم چیکار کنم..... جدا شم... قهر کنم... بیشتر بهش اهمیت بدم واقعا نمیدونم سر در گمم ازش متنفر شدم ولی راهی ندارم چیکار کنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جدا که نه بدبختی کشیدن و بچه به دنیا اوردن سهم توعیاشی سهم اون قهویش کن بترسونش مدرک جمع کن بزار بزرگا مردا فامیلت قد خری بزننش

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

یبار یه بنده خدایی،میگفت چه اشکالی داره زن که باردار باشه من بره کس دیگه🙄

شاخ در آوردم از این حرفش

بعد فهمیدم خودش تو بارداری هاش شوهرش میرفته با یکی دیگه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

عزیزم حتما خیلی داری اذیت میشی

چطور متوجه شدی؟ طرف کیه؟ 

وضع مالیتون چطوره؟ 

سعی کن خونه و ماشین و... رو بنامت بزنه

اصلا قناعت نکن، تا میتونی به خودت برس و خرج کن، طلا و...  ذخیره کن، جایی که دستش نرسه و ندونه

ریدم ب هرچی شوهره

چرا شوهرا مارو عنی کردی سلطان😂😂😂💔💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌