2777
2789

من خانواده شوهرم همشون دارن البته خودم تشخیصدادم  

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اما من دوستم دچار این مشکل شده ینی شوهرش

یروز تا حد مرگ میزنه

فرداش کلی میگه میخندونع چیزای توپ میگیره براش و بوسو بعل

باز دوروز ارومه

باز دعوا بحثای خیلی بد بد 

باز ب کتک ختم شه همون جریانات

یا ی چیز میگه میگه دس خودم نبود زبونمه دیگ

بعد میبوستش و اینا

کلا ی مرد پیچیده ای هس

یروز طرفدار زنشه فردار جلو همه زنشو خراب میکنه

مشکل بزرگتر اینه ک قبــــــــــــول نمیــــــــــکنن مریضن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

نمیدونم اما من دوستم دچار این مشکل شده ینی شوهرش یروز تا حد مرگ میزنه فرداش کلی میگه میخندون ...

دوقطبی انقدر سریع تغییر فاز نمیده، شاید اختلال شخصیت مرزی داره

دوقطبی انقدر سریع تغییر فاز نمیده، شاید اختلال شخصیت مرزی داره

نمدونم والا

دو قطبی چجوریه فرق دارن؟؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

نمدونم والا دو قطبی چجوریه فرق دارن؟؟

دو قطبی دارای دو فاز افسردگی و شیدایی یا مانیا هست

دو نوع داره نوع اول فاز شیدایی بیشتری داره که نیاز به بستری شدن داره نوع دوم که فاز افسردگی بیشتر داره 

در فاز افسردگی که مشخصه

فاز مانیا فرد بسیار ولخرجی می کنه خیلی ساده کم می‌خوابه مثلا دو سه ساعت در روز پر حرف میشه منسجم حرف نمی زنه

نمدونم والا دو قطبی چجوریه فرق دارن؟؟

اره فرق دارن. دوره های افسردگی چند ماهه و دوره شیدایی چند هفته ای. شوهر اون دوستتون احتمال مصرف مواد روان گردان هم هست