2777
2789
عنوان

ازدواج با دوس پسر یا سنتی؟😐🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 48 پست
این دیگه بستگی داره به زوج ها مسلما آدمیکه خودت انتخاب کنی بهتره تا ادمی که نقش کمی تو انتخاب کردن د ...

زوج سنتی از دید شما چه جوریه ؟اونایی که شما دیدی عزیزم اول ازدواجشون. تا ۵ سال اول ازدواج از هر نوع و مدلیش احساس نمیگذاره اصلا عقل کار کنه .اون شور و هیجان و عشقی که شما دیدی تو اکثریت ازدواج ها سالهای اولش هست .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
زوج سنتی از دید شما چه جوریه ؟اونایی که شما دیدی عزیزم اول ازدواجشون. تا ۵ سال اول ازدواج از هر نوع ...

عزیزم چرا سعی داری بدبخت نشونشون بدی. خودم دارم میبینم 

ازدواج های دوستانه هم عاشقانه بوده هم عاقلانه 

و برعکس ازدواج های سنتی از همون اول خیلیها دعوا داشتن الان هم به زور کنار همن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا سعی داری بدبخت نشونشون بدی. خودم دارم میبینم  ازدواج های دوستانه هم عاشقانه بوده هم ...

من نگفتم بدبختن. کجا نوشتم بدبختن ‌انشالله که همه دختر ها و پسرها خوشبخت وعاقبت بخیر بشوند .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
من نگفتم بدبختن. کجا نوشتم بدبختن ‌انشالله که همه دختر ها و پسرها خوشبخت وعاقبت بخیر بشوند .

من اینطور برداشت کردم که شما انتظار داری بعد چند سال بزنن به تیپ و تاپ هم و گفتم لزوما اینطور نیست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.