2777
2789
عنوان

ازدواج با دوس پسر یا سنتی؟😐🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 48 پست
با رلت ازدواج کردی

خیلی عاشق هم بودیم سه بار اومد خواستگاریم بابام به حرف خواهرش و مادرش منو بهش نداد 

آخرشم به زور منو داد به پسر خواهرش

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
مجازی چشه هان

مجازی اسمش روشه همه پسرا خالی میبندن معلوم نیس هویتش واقعی باشه یا نه و اکثرا مردای متاهل میرن تو رابطه مجازی چون راحتتر مخ میزنن و شناسایی نمیشن و حتی واقعی هم بشه عاقبتی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیخواد دنبال خواستگار یا دوس پسر باشی که ایا بشه ایا نشه بیشتر رو خودت متمرکز شو چی میخوایی چه شخصیتی میخوایی بعد که با خودت کنار اومدی و خودتو شناختی یکی میاد کلا اونچه که باید حالا به هر طریقی فرقی نمیکنه 

جدیدا هر چی ازدواج اطرافم دیدم با دوستی بوده

چند درصدشون خوشبختند؟ چند درصد بالای ده سال یا ۵ سال از ازدواجشون میگذره ؟برای اطلاعات عمومیم میخوام

من معتقدم به ازدواج رسمی و هماهنگی با خانواده 

از دید من این رفاقت های پنهانی ته اش هیچی نیست به شانس طرف چند درصدی  ممکنه خوشبخت بشند بازم بسته به موقعیت محل زندگی داره. مثلا تهران اکثریت ازدواج ها با آشنایی دختر و پسر و مسلما چون فرهنگ به روز تری دارند وفادارتر هم هستند و مسلما خوشبخت خواهند شد .

ولی تو اکثر شهرستان ها دقیقا نتیجه برعکس دارد .و قصد پسرها اکثریت سو استفاده است چرا ؟چون تو محیط و شرایط و خانواده هایی با فرهنگ قدیم هستند ‌حتی اگه خودشون هم واقعا بخوان خانواده هاشون نمیگذارن وصلت سر بگیره و اون دختر را نامناسب برای پسر مناسبشون میدن.

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .

با رل ازدواج سنتی ندوس 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ن خوب پسر ۱۵ و ۱۶ ساله یا کمتر  متاهل نیست

عزیزم پسر زیر ۲۵ اصن بدرد دوستی نمیخوره چون خیلی بچست خخ اگه خودتم همین سن هستی اوکی ولی فقط واسه دوستی چون خودت ب سن ۲۲ برسی معیارات کاملا برای انتخاب همسر تغییر میکنه

چند درصدشون خوشبختند؟ چند درصد بالای ده سال یا ۵ سال از ازدواجشون میگذره ؟برای اطلاعات عمومیم میخوام ...

این دیگه بستگی داره به زوج ها مسلما آدمیکه خودت انتخاب کنی بهتره تا ادمی که نقش کمی تو انتخاب کردن داشته باشی 

هنوز زیاد از ازدواجشون نگذشته ولی من میبینم از زوج های سنتی بهترن

در مورد شهرستان ها موافقم هنوز فرهنگش جا نیفتاده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ازدواج عاقلانه بر مبنای عقل و اندیشه خوشبختی همراه خواهد داشت ‌.ازدواج بر مبنای احساس و نیاز جنسی و میل و کشش به سمت زیبایی و ازدواج که طرف کور و کر شده چه با دوستی چه با سنتی خوشبخت به همراه نخواهد داشت .پس خودتون را گول نزنید که ازدواج با عشق و دوستی پایدارتر. ازدواج پایدار که با عقل صد در صد انتخابش کنی .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .