2777
2789
عنوان

ازدواج با دوس پسر یا سنتی؟😐🫣

673 بازدید | 48 پست

یسریا میگن سنتی

یسریا میگن با دوس پسد

یسریام میگن مهم نیس از کدوم راه باشه،مهم اینه باهم سازش داشته باشن و همو دوس داشته باشن

از یطرف یسری دخترا اهل دوس پسر داشتن نیستن،مثلا خودم.چون ته و عاقبت اخرت نداره و همه چی ۵۰ ۵۰ است ممکنه ب ازدواج برسه ممکنه نرسه؛حتی اگر دوس پسره خیلی اقا باشه بازم همه چی قطعی نیس

جدا از اینا تو شهرستان کوچک من اصلا نمیشه رل زد😐😂چون همه همو میشناسن و دید بدددی به دوس پسر و دختر دارن😐💔و ممکنه شر بشه

حالا میگین مجازی رل بزن😐به مجازی هم نمیشه اعتماد کرد.سختع واقن🤌🏻

از طرف دیگه خواستگار سنتی وجود نداره البته منو زیاد نمیشناسن ادما چون هم کوشولو ام (۱۹سالمه)و هم جایی نمیرم فقط دانشگاه میرم و میام 

دانشگامم مختلطت نیست💔💔😐😐فرهنگیانم

هیشکی نیس😐😐

پشمام😐😐

میدونم زوده واسه ازدواجم ولی خب حداقل ی نامزدی چیزی اخه😂

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری 🥀حسابِ من و دوستم🥲🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرقی نداره فقط شرایطش خوب باشه و طبق معیار🤪

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

هر دو روش خوبه 

وقتش که برسه یجوری برات اتفاق میوفته

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱