2777
2789

سالها پیش رفتم . اون موقعها لباس که جالب نداشت بیشتر لوازم خانگی خوب بود و مواد غذایی خارجی . الان رو نمیدونم ولی شهر تمیزی نبود دستشویی ها هم بینهایت کثیف . اگر مسافرت میرید سعی کنید بسته به بوجه تون جایی اجاره کنید تو چادر نباشید اگر هم نمیتونید خوب چادر هم میشه زد ولی حواستون به سلامتی و گرما و سرما باشه . و حشرات و جانوران موذی . یه وقت عقرب و مار اونجا نداشته باشه و پتو و لوازم گرمایشی با خودتون حتما ببرید

گنا‌وه کجاست؟

بوشهر

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایام عید رفتید؟

گناوه نرو اصلا به درد نمیخوره نه ساحل داره نه بازار  برید کنگان و سیراف 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اره میشه چادر زد ولی اگه ب عنوان سفر گناوه رو انتخاب کردین لطفا نظرتونو عوض کنین چون یکم کثیفه محیط ...

اره من کنگان زندگی  میکنم ساحلش خیلی تمیز تر از گناوه س

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
من گناوه زندگی می کنم سوالی داری بپرس  گناوه دریاش قشنگ  می تونی همان جا هم چادر بزنی با ...

قربونت برم هواش برای شما که اونجایی خوبه ولی برای مایی که الان داره بارون میاد واقعا گرم وکلافه کننده هست مخصوصا ظهراش توچادر خفه میشی..ولی درکل خوشبحالتون دریا دارید🌹

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
جدی مجای کنگانی    

کنگان خیلی شهر خوبیه ساحلش هم تمیزه مردم بسیار خوبی هم داره برعکس گناوه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
شیراز

عجب بارانی میاد خداروشکر

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
مرسی.قیمتها چطور بود،؟ جاهای دیدنی خوبش میشه بگی؟

ببین من جنوبی ام ولی اصلا اعیام عید نیا اگر میتونی الان بیا اون موقع جمعیت حجوم میارن مغازه دارها هم هر چی جنس بنجل و اشکال داره با قیمت بالاتر به مشتری می اندازند و بخاطر شلوغی امکانات رفاهی پایین میاد اگر فقط برای تفریح میخوای بری برو بندر امام حسن بین دیلم و گناوه است البته شاید امسال خلوت تر باشه بخاطر قیمت دلار اجناس خیلی گرونه اصلا صرفه اقتصادی ندارع

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

آره گلم 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️