2777
2789

من حالا هر وقت خواستم بلند بخندم صدام مثل بز میشه   

چیکار میکنن؟صداشونو چطوری تغییر میدن؟ 

به منم یاد بدین  روش های جذاب بودنو   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم صدای خر در میارم   تو ججمع خانوادگی کنترل میکنم خودمو بلند نمیخندم.ولی پیش دوستام کلا صدا خر درمیارم.دست خودمم نیس

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
منم صدای خر در میارم     تو ججمع خانوادگی کنترل میکنم خودمو بلند نمیخندم.ولی پیش دوستام ...

منم بخوام خودمو رها کنم و راحت باشم صدام مثل خر میشه 

ولی به خودم میگم اخه تا کی میخوای ادامه بدی اون صدا خوشگا دارن حقتو میخورن  

واقعا خندم میگیره وقتی از خنده هاتون حرف می‌زنین🤭

من خودم چند مدل میخندم یه جا آروم یه جا بلند و زیبا بستگی به مکانش داره با خواهرم که میخندم خنده ی واقعی از ته دل و بیخیال قشنگ بودن انگار خرناس میکشم😂

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
منم بخوام خودمو رها کنم و راحت باشم صدام مثل خر میشه  ولی به خودم میگم اخه تا کی میخوای ادامه ...

عطسه کردن بعضیا هم باکلاسه.حالا من تو ی جمع خدا خدا میکنم عطسم نیاد  بدبختی داریما....اگه با تمرین درست بشه خیلی خوبه ولی فک نکنم تاثیر داشته باشه

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)