شاغل_موفق مدیر استارتر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 5421 عنوان سایت یا پیجی میشناسید برای واگذاری حیوانات؟ 62 بازدید | 5 پست میخوام جایی باشه که خیلی دقیق بررسی کنه و تعهد بگیره و ....یعنی نمیخوام بعداً اون حیوان بیچاره آواره بشهخیلی با دقت شرایط سرپرست رو بررسی کنند و سخت گیر باشند همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن. 1402/12/09 | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lovely_hunter عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 5119 دیوار بهتر از همشون شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍
شاغل_موفق مدیر استارتر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 5421 دیوار بهتر از همشون آخه اونجا که شرایط سرپرست بررسی نمیشه همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
lovely_hunter عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 5119 آخه اونجا که شرایط سرپرست بررسی نمیشه هیچ سایتی نیست که معیارهایی که تو میخوای داشته باشه باید خودت میخوای به کسی که واگذار کنی دقت کنی و سختگیری داشته باشی تا حیوونت توی آرامش باشه شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍
شاغل_موفق مدیر استارتر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 5421 هیچ سایتی نیست که معیارهایی که تو میخوای داشته باشه باید خودت میخوای به کسی که واگذار کنی دقت کنی ... من اصلا نمیدونم چی رو باید بررسی کنم، گفتم شاید اون سایت و پیج ها بیشتر اطلاع داشته باشند همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
lovely_hunter عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 5119 من اصلا نمیدونم چی رو باید بررسی کنم، گفتم شاید اون سایت و پیج ها بیشتر اطلاع داشته باشند باید شرایط نگهداری و زندگی کسی که میخوای بهش واگذار کنی و ببینی و اگه راضی بودن هر ماه بهت ازش عکس و ویدیو بدن جور دیگه نمیشه شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍