2777
2789

النور

وَيَقُولُونَ آمَنَّا بِاللَّهِ وَبِالرَّسُولِ وَأَطَعْنَا ثُمَّ يَتَوَلَّىٰ فَرِيقٌ مِّنْهُم مِّن بَعْدِ ذَٰلِكَ وَمَا أُولَٰئِكَ بِالْمُؤْمِنِينَ

ﻣﻨﺎﻓﻖ‌ﻫﺎ ﻣﻲ‌ﮔﻮﻳﻨﺪ: «ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ‌ﺍﻳﻢ ﻭ ﮔﻮﺵ‌ﺑﻪ‌ﻓﺮﻣﺎﻧﻴﻢ.» ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺍﻋﺘﺮﺍﻑ، ﻋﺪﻩ‌ﺍی ﺍﺯ ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺮﻣﻲ‌ﮔﺮﺩﺍﻧﻨﺪ. ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﺍﺻﻠﺎً ﻣﺆﻣﻦ ﻧﻴﺴﺘﻨﺪ. (٤٧) 

النور

وَإِذَا دُعُوا إِلَى اللَّهِ وَرَسُولِهِ لِيَحْكُمَ بَيْنَهُمْ إِذَا فَرِيقٌ مِّنْهُم مُّعْرِضُونَ

ﻭﻗﺘﻲ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﻣﻲ‌ﮔﻮﻳﻨﺪ ﻛﻪ ﺑﺮﺍی ﺣﻞ ﺍﺧﺘﻠﺎﻓﺎﺗﺘﺎﻥ ﭘﻴﺶ ﺧﺪﺍ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺵ ﺑﺮﻭﻳﺪ ﺗﺎ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﻣﻴﺎﻧﺘﺎﻥ ﺩﺍﻭﺭی ﻛﻨﺪ، ﻋﺪﻩ‌ﺍی ﺍﺯ ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﻓﻮﺭی ﺭﻭ ﺑﺮﻣﻲ‌ﮔﺮﺩﺍﻧﻨﺪ!(٤٨) 

النور

وَإِن يَكُن لَّهُمُ الْحَقُّ يَأْتُوا إِلَيْهِ مُذْعِنِينَ

ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﮔﺮ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻛﻨﻨﺪ ﻛﻪ ﺣﻖ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺍﺳﺖ، ﺑﺎ ﺳﺮ ﭘﻴﺶ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﻣﻲ‌ﺩﻭﻧﺪ. (٤٩) 

النور

أَفِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ أَمِ ارْتَابُوا أَمْ يَخَافُونَ أَن يَحِيفَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ وَرَسُولُهُ بَلْ أُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ

ﺁﻳﺎ ﺩﻝ‌ﻫﺎﻳﺸﺎﻥ ﻣﺮﻳﺾ ﺷﺪﻩ ﻳﺎ ﺩﺭ ﺩﻳﻦ ﺍﻟﻬﻲ ﺷﮏ ﻛﺮﺩﻩ‌ﺍﻧﺪ ﻳﺎ ﻣﻲ‌ﺗﺮﺳﻨﺪ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺵ ﺑﻪ ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﺑﺪ ﻛﻨﻨﺪ؟! ﻧﻪ، ﭼﻨﻴﻦ ﻧﻴﺴﺖ؛ ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺑﺪﻛﺎﺭﻧﺪ. (٥٠) 

النور

إِنَّمَا كَانَ قَوْلَ الْمُؤْمِنِينَ إِذَا دُعُوا إِلَى اللَّهِ وَرَسُولِهِ لِيَحْكُمَ بَيْنَهُمْ أَن يَقُولُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ

ﺍﻣﺎ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﻭﻗﺘﻲ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻔﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﺑﺮﺍی ﺣﻞ ﺍﺧﺘﻠﺎﻓﺎﺗﺘﺎﻥ ﭘﻴﺶ ﺧﺪﺍ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺵ ﺑﺮﻭﻳﺪ ﺗﺎ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﻣﻴﺎﻧﺘﺎﻥ ﺩﺍﻭﺭی ﻛﻨﺪ، ﻣﻲ‌ﮔﻮﻳﻨﺪ: «ﭼﺸﻢ. ﺑﺎ ﺟﺎﻥ ﻭ ﺩﻝ ﺷﻨﻴﺪﻳﻢ ﻭ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﻣﻲ‌ﻛﻨﻴﻢ.» ﻓﻘﻂ ﺍﻳﻨﺎﻥ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ‌ﺍﻧﺪ. (٥١) 

فکر نکنید وقتی  کسی گفت من ایمان اوردم من مسلمانم من فلانم کافیه . وقتی ایمان اورده ولی سنت پیامبر رو حرف قران رو فقط منحصر به زمان گذشته میدونه و برای امروز انکارش میکنه یعنی کسی نیست جز یه منافق . کسی که فکر میکنه حرف پیامبر برای جامعه الان اشتباهه فقط برا هن زمان درست بوده هم یعنی منافق .