2777
2789
عنوان

اشک شوهرمو تو محل کارش درآوردم

1856 بازدید | 65 پست

تولدشه

هیچ وقت آدرس محل کارش رو ازش نپرسیدم و فکر می کرد نمی دونم. ولی از یکی از همکاراش که سابق همکار خودم بود آمار دقیقش رو درآوردم که ساختمون شماره چنده و ...

یه دسته گل براش سفارش دادم و دادم یه QR بذارن کنارش که وقتی با گوشی اسکنش میکنه ترانه "وقتی میخندی" خواجه امیری پلی بشه. (نی نی سایت نمیذاره لینکش رو بذارم  )

خلاصه هدیه اش رسیده و حراست بهش گفته بسته پستی داری بیا پایین بگیرش. دو ساعت با حراست بحث کرده که من هیچ سفارشی ندارم. بالاخره کوتاه اومده و رفته گرفته.

آورده بالا QR رو اسکن کرده و موزیک رو گوش کرده چشماش اشکی شده، مدیرش گفته چی شده؟ اتفاقی افتاده؟ اونم قضیه رو براش گفته. مدیرش گفته اگه این موسیقی مجازه بذار منم گوش کنم   خلاصه اونم گوش کرده و بعدش گفته خیلی خوبه ولی حاج خانم که تا حالا واسه ما از این کارا نکرده!  

شوهر خان حسابی سوپرایز شده و منم دارم زیر لب می خونم من یه جوری عاشقم که قبل تو زندگی کردنمو یادم نیست ... رگ من اونقدر نزدیکی که نبض رو گردنمو یادم نیست !

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

ای جااااااانمممم 😍 عشقتون مانا چشم بد دور

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جااااااانمممم 😍 عشقتون مانا چشم بد دور

ممنونم عزیز دلم. مرسی از محبتت و دعای خیرت.

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
چه قشنگ عشقتون پایدار سایه شون سالیان سال مستدام 

ممنونم آشرشته جانم. مرسی از کلام قشنگتو مرسی از قلب قشنگ ترت.

عزیز دلم 😍 الهی تا ابد باهم خوشبخت باشید 💞

ممنونم خانم روانشناس عزیزم. ممنونم از دعای خیرت   

من‌تو تاپیکت دنبال زیر بغل مار میگردم ریسش  چرا گفته مجازه بده منم گوش کنم یعنی جای مذهبی کار می کنع🤣🤣🤣

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

خوشبخت ترین باشید عزیزم💖

چقد حس خوبی داره حتی دیدن عشق دیگران

ان شاءالله که همه همیشه خوشبخت و دلخوش زندگی کنند🙏

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰
چ قشنگ بود افرین ماشالله خدابرا هم حفظتون کنه

ممنونم خانم خوش قلب و خوش کلام