2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسباب کشی کردم مادرم طبقه بالا بود یه چای نیاورد بده دستمون تو کل ایامی که میرفتم خونه رو تمیز کنم ببینم.

زاییدن مادرم می‌گفت باید بری خونه مادر شوهرت چه معنی میده من جمعت کنم.تک دخترم هستم.

یه بار سقط کردم باز از طبقه بالا نیومد بگه تو خوبی؟کمک نمی‌خوای ؟زنده ای؟

اسباب کشی کردم مادرم طبقه بالا بود یه چای نیاورد بده دستمون تو کل ایامی که میرفتم خونه رو تمیز کنم ب ...

تازه اینا فقط کمک بود.

از نظر عاطفی هم صفر.

یعنی نه بخوان روحیه بدن که مثلاً سقط کردم،نه دلگرمی...نه دلداری....نه اینکه مثلاً بعدش افسردگی گرفتم بچه م رو از دست دادم بخوان حال دلمو با یه گپ زدن ساده عوض کنن...

بله خودم . دوبار اسباب کشی داشتم کسی نیومد توقعی هم نداشتم . وقتی که خانواده ام هم جابجا شدن منم نرفتم 

کلا تواین موارد کاری انتظاری ندارم 

کارگر میگیرم

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
عجب  یعنی مادر سنگدل هم پیدا میشه؟!

سنگدل نیس.

مشکل داره.مثلا وسواس فکری.

خلاصه بخوام توضیح بدم اینه که اینقدر سرش تو زندگی خودشه نو بشور و بساب که سرشو بلند نمیکنه ببینه اطرافیان زنده ن یا مرده.ققط این نیست.واقعا بلوغ عاطفی نرسیده.پدرمم همینه.و برا همین خیلی بهش فکر میکنم که چه جوری جفتشون اینجوری هستن.ایا شانسی شده.به تور هم خوردن من بدبخت شدم که یه نفرم پشتوانه عاطفیم نبوده.یا روی هم به مرور اثر گذاشتن؟به هر صورت...سنگدل نیستن.

حتما حوصله نداره و اعصابش نمیکشه

به نظرم خودبین هست.

دنیا رو حول خودش می‌بینه.لذا بقیه و مشکلاتشان رو نادیده میگیره.

مثلاً خبر ندارم شوهر من در طی یه بیماری چندساله شیمی درمانی میشد.در حالیکه باهاشون بودم و زندگی میکردم و کل شب و روزمه گریه بود.

چون نمی‌فهمید.واقعا اچسرش همیشه تو کار خودشه.من رو هم اگر بخواد تفریحی کنه باهام،بخاطر من نیست.بخاطر اینه که اون لحظه دوست داره تو دلش بگه ما یه خانواده شاد هستیم...من یه خانواده شاد و یه پازل کامل از خوشبختی دارم‌...