2777
2789
عنوان

شاخه تو چشم بچم رفته😭

172 بازدید | 16 پست

سلام دوستان دیروز بچم از مدرسه برمی‌گشت نزدیک مدرسه یه محوطه هست درختچه های کوچولو داره رفت با برفا بازی کنه یه کیک هم دستش بود حواسش نبود یهو جیغش رفت هوا گفت کور شدم همون لحظه بردمش مدرسه با آب شستمش بعد اومدیم خونه دیدم ورم کرد و قرمز شد بردمش دکتر گفت چشمش زخم شده قطره انتي بیوتیک داد خیلی نگرانم میگم بینایی ضعیف نشه؟ کلاس اولی هم هست دارم دیوونه میشم کسی میدونه چقدر زمان میبره خوب بشه دکتر گفت دوباره امشب بیارش ببینمش

ببرش دکتر چشم براش لنز پانسمان بزاره تا سه چهار روز روی چشمش میمونه وقرینه رو بازسازی میکنه  

به قطره هم نیازی نیست فقط لنز پانسمان گرون هست من چهار سال پیش این حدودا ۳۵۰دادم براش با ویزیت دکتر اینا نزدیک ۵۰۰شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص بردمش براش ننوشت يعني خوب میشه با لنز پانسمان؟ 

نمیدونم کدوم شهر هستی ولی این اتفاق تا حالا دوبار برای بچه های من افتاده یکبار چوب پرچم خورد تو چشم یکیشون یکبار چوب خانه بازی که داشتن میساختن هر بار هم لنز پانسمان براشون گذاشتم با قطره حالا حالا ها اسیر هستی وشایدم خوب نشه بببرش یک متخصص بهتر بگو لنز پانسمان میخوای پشت تلفن بپرس بببین داره یانه 

نمیدونم کدوم شهر هستی ولی این اتفاق تا حالا دوبار برای بچه های من افتاده یکبار چوب پرچم خورد تو چشم ...

من اصفهانم مرسی عزیزم از راهنماییتون الان خیلی به نور حساسه نمیتونه باز کنه فکر کنم دکتر دیشبیه به درد نمیخورد

من اصفهانم مرسی عزیزم از راهنماییتون الان خیلی به نور حساسه نمیتونه باز کنه فکر کنم دکتر دیشبیه به د ...

لنز پانسمان که بذاره دیگه هیچ دردی هم حس نمیکنه به راحتی هم میتونه چشماشو باز وبسته کنه 

یک سرچ راجب لنز پانسمان بکن متوجه میشی چی هست خدا واقعا پدر مخترعشو بیامرزه من بچه ام اصلا نمیتونست ...

قربونت عزيزم که گفتید داشتم دیوونه میشدم امروز ببرمش یه دکتر خوب 

عزیزم بچه های شما بعدش 4 روز خوب خوب شدن؟ دوبینی و تاری دیگه نداشتن؟ 

بله اصلا وقتی لنز میذاره چند ساعت بعدش حس خوب شدن دارن دیگه به فعالیت عادیشون ادامه میدادن وشکایت از چشمش نمیکنه ولی باید تا چند روز که دکتر تعیین میکنه تعدادشو برای ترمیم قرنیه روی چشم بمونه بعد بری دکتر درش بیاره 

بله اصلا وقتی لنز میذاره چند ساعت بعدش حس خوب شدن دارن دیگه به فعالیت عادیشون ادامه میدادن وشکایت از ...

گلم لنز مراقبت خاصی داره؟ با آب نباید شست چشمو؟ یا گریه نباید کرد با لنز؟