2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متخصص ازمیش نوشت برام دیگ نبردمش پیشش هنوز اما خودم چک کردم نوتروفیلام کمتر از حد عادی بود لنفوسیتام ...

خب خیلی عدد های آزمایش بالا و پایین بودن نسبت به عدد درست ازمایشگاهی؟

عفونت سطح کم باشه خیلی نباید تاثیر داشته باشه 

فرتینت هم چک کن

شاید طبع بدنت سرد باشه که عادیه اما اگر گرم مزاج باشی و احساس سرما کنی بعلت بیماریه  قد و وزن ...

19 سالمه 165 قد 

48 وزن 

کلا همیشه لاغر بودم فقط 14 سالگی ی بار تا 52 رفتم سریع هم کم شد شدم 47

آهن تو بخش ازمایش هورمونی میزارنش ،خانم ها معمولا اینو همیشه کم دارن خیلی رو سرد شدنت تاثیر داره

ن اهن رو چک کردم کم نبود اصلا مکمل زیاد میخورم 

همچی ویتامین و اینا اوکی بود فقط اون دوتا کم و زیاد بودن حدود دو هفته قبلشم بعضی وقتا یهو تهوع میگرفتم میوردم بالا یهویی ها چند بارم رفتم بیمارستان باز گفتن عفونته

19 سالمه 165 قد  48 وزن  کلا همیشه لاغر بودم فقط 14 سالگی ی بار تا 52 رفتم سریع هم کم شد ...

شما صفرایی هستی و باید احساس گرما کنی اما چون دچار سودا شدی بدنت داره سرد میشه سعی کن غذاهای گرم و تر بخوری مثل حلیم با شیره و عسل یا ارده شیره بخور صبحانه، بادام درختی یا شیر بادام، آبگوشت گوسفندی و... 

والا منم تعجب کردم بشون گفتم سردتون نیس گفتن نه

ببین اگر پسر ۲۰ ساله بود میگفتم قبوله چون پسربرادرام زیر برف هم با شورتکن😂

ولی ۵۰ سالشه واقعا بدنش ضعیفه شاید تو دیگه خیلی ضعیفی که اونا رو اونجور میبینی😁

ولی خب خودت بگو بنظرت بدن کدومشون قدرت بیشتر و تحمل بیشتر داره اون ۲۰ ساله یا پدرت؟

شما صفرایی هستی و باید احساس گرما کنی اما چون دچار سودا شدی بدنت داره سرد میشه سعی کن غذاهای گرم و ت ...

افرین دقیقا سردی هم میخورم کلا حالم بد میشه گوارشم بهم میریزه جدیدا همش گرمیجات میخورم بخاطر شکمم