2821
2789
ببین اگر پسر ۲۰ ساله بود میگفتم قبوله چون پسربرادرام زیر برف هم با شورتکن😂 ولی ۵۰ سالشه واقعا بدنش ...

اره پسرا کلا اینطوری ان 

من مامانم بشدتتت سریع سردش میشه ینی ی بیرون میره 10 تا لباس میپوشه انقد زود سردش میشه

اره مشخصه پسر 20 ساله بدنش خیلی قوی تره

مشکل از اونا نیس از منه فک کنم  

ن اهن رو چک کردم کم نبود اصلا مکمل زیاد میخورم  همچی ویتامین و اینا اوکی بود فقط اون دوتا کم و ...

درسته پس همون عفونته ،چون وزنت هم کمه نمیتونه تیروییدت باشه ،تا بری دکتر یه مقدار دمنوش های مفید برای عفونت بگیر بخور تا قرص برات تجویز کنن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

افرین دقیقا سردی هم میخورم کلا حالم بد میشه گوارشم بهم میریزه جدیدا همش گرمیجات میخورم بخاطر شکمم

من مدرس و مشاور طب سنتیم اگر دوست داشتی میتونم از روی عکس زبونت تمام مشکلات بدنت رو بهت بگم و راه درمان بدم بهت

تو رو بیکا یا ایتا بهم پیام بده 

ویزیت و مشاوره آنلاین هستش و رایگان 

خانم کیانی هستم 09940688893

اره پسرا کلا اینطوری ان  من مامانم بشدتتت سریع سردش میشه ینی ی بیرون میره 10 تا لباس میپوشه ان ...

بله عزیزم

مامانتم طبیعیه هاا چون منم اینجورم و بدنامون ضعیفه دیگه حالا همسرم خیلی بدتره اصلا بدون چندتا شلوار و وراب و کلاه تا دم در نمیره

ولی برعکس این جوونا همه با شورتک از اینور میرن تا مغازه یا جاهای دیگه و بدناشونم سرد نمیشه

من مدرس و مشاور طب سنتیم اگر دوست داشتی میتونم از روی عکس زبونت تمام مشکلات بدنت رو بهت بگم و راه در ...

چشم ممنونم حتما پیام میدم 

فقط ببخشید جثارتا شما هم واسه استان همدان هستید؟ اخه ماهم فامیل کیانی داریم نهاوندی ان