2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خودم تو گردنش زد  هزارتا چیز زدم اخرشم این سودو کرم ایرلندی نتیجه گرفتم جاش رف که رف قبل ...

کجا گیرم میاد.چن وقت درگیرش بودی مال بچه من از ۴۰ روزگی همراشه و هزار تا داروم کورتون دار هم استفاده کرده

من از بچگی داشتم ماه فروردیم اردیبهشت عود میکنه و زیاد میشه

شوینده های قوی و دست زدن به گرد و خاک مثل خاک گلدون فعالش میکنه

گرمی خوردن و استرس رو حذف میکنم

تا حالا چهاربار بار کل بدنم سرتاسر گرفته که بدترین روزها بودن

چاره ی کار من حجامت عام هست در جا خوب میشم

ببین پسر من اگزمای وحشتناک داشت کل بدنشو گرفته بود. از دو ماهگی شروع شد . یک ریز بدنش می خوارید. 24 ساعت کارش فقط گریه بود. هر دکتری و که فکرشو بکنی رفتیم. بهترین و تاپ ترین فوق تخصص های شهرمون و رفتیم هر دارویی که گفتن و استفاده کردیم ولی فایده نداشت. یعنی موقتی بود اثرشون. بعد یه مدت با یه داروساز گیاهی آشنا شدم یه کرم گیاهی برام فرستاد مثل آب رو آتیش بود واقعا معجزه کرد. اگه می خوای درخواست بهم بده تو پی وی شمارشو برات بفرستم.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

منم اگزما دارم از هیچی نتیجه نگرفتم جز یه پماد کلوبتازول اون و میزنم فروکش می‌کنه اگه رعایت کنم دیگه نمیاد البته دیروز دکتر یه آمپول بهم داد شیری رنگ بود برای اگزما از دیشب که زدم بهترم